2777
2789

چند روزی بود متوجه شدم نامزدم یه دلخوری داره

امشب رفتم یه سر بهش بزنم از زیر زبونش کشیدم قضیه از چه قراره.

دختر خالم رفته چارتا عکس که همینجور بی هوا وقتی خونمون بوده کنارم ازم گرفته را نشونش داده و گفته که یعنی من دوسش دارم.

و گفته من هیچ مشکلی ندارم که تو هم تو زندگیمون باشی.

اولا من غلط کردم که تو را دوست داشته باشم.

دوما مگه پشت گوشام مخملی باشه که باور کنم تو دوستم داری.

دیگه دارم از ذات پلیدش میترسم.

میترسم جدی تر باهاش باهاش برخورد کنم یجور دیگه زهرشو بریزه.

من که هرچی تندی کردم جواب نداد

نمیدونم به نامزدم بگم با بی‌محلی کارشو پیش ببره؟..

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با نامزدت و دختر خالت یه جلسه برگذار کن به دختر خالت جلو نامزدت بگو من کی تو رو دوست داشتم و چرا قصد خرابی رابطه من و نامزدم رو داری؟ دوست داری تو هم نامزد کردی من بیام به نامزدت بگم این با منه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
به نظرم با نامزدت و دختر خالت یه جلسه برگذار کن به دختر خالت جلو نامزدت بگو من کی تو رو دوست داشتم و ...

متاسفانه خانواده ی مادریم کلا آدم های راحتی هستند

به نظرم با نامزدت و دختر خالت یه جلسه برگذار کن به دختر خالت جلو نامزدت بگو من کی تو رو دوست داشتم و ...

نامزدمون چیکار کنم گه فکر میکنه چیزی بینمون بوده🤦‍♂️

اونم کل قصدش لینه که وانمود کنه واقعا چیزی بینمونه

راحت بودن با خراب کردن زندگی فرق داره

تا دیروز میزاشتم پا حساب بچگیش،ولی این جوابی نیست که بخوام به نامزدم بگم

تا دیروز میزاشتم پا حساب بچگیش،ولی این جوابی نیست که بخوام به نامزدم بگم

باید یجوری به نامزدت ثابت کنی که دخترخالت داره این وسط موش میدونه.تو خونه خودتون یجوری با گوشیت صداشو ضبط کن ازش بپرس که چرا چنین حرفایی رو به نامزدت زده و تو هیچ علاقه خاصی بهش نداری

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باید یجوری به نامزدت ثابت کنی که دخترخالت داره این وسط موش میدونه.تو خونه خودتون یجوری با گوشیت صداش ...

اگه مشکلی پیش نیاد...

میدونم تمام تظاهر هاش تو جمع 

وقتی با خدم باشه دیگه فیلم بازی نمیکنه 

اگه تو اون شرایط فیلمشو بگیرم

حدودا ۱۰درصد خانما به این کرم مبتلان یعنی تو کوچه هم ببینن یه مردی داره بیشتر به همسرش توجه میکنه عقده بدست اوردن اون مردو دارن تا به زنه ثابت کنن لیاقت من یا جایگاه من خیلی بالاتره بخصوص همسر اون اقا زیبا باسه که دیگه خودشونو پاره میکنن  شما هم بهتره زوتر ازدواج کنین تا این عفریته رابطتونو بهم نزده تا خونه مادرتونین همین اش و همین کاسه تس

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
اگه مشکلی پیش نیاد...میدونم تمام تظاهر هاش تو جمع وقتی با خدم باشه دیگه فیلم بازی نمیکنه اگه تو اون ...

مشکلی که پیش نمیاد.

یک گوشه مثلا به یک بهانه برو گوشیت رو بزار رو ضبط جوری که نبینه بزار تو جیبت بعد بگو فلانی بهم اینجوری گفته منظورت چی بوده چرا چنین صحبتی کردی وقتی هیچی بین ما نیست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با نامزدتونم متعادل رفتار کنین نه زیاد اصرار و پیگیری نشون بدین ک نه قضیه همچین نیست نه هم زیاد ریلکس باشید ک طرف فکر کنه واقعا خبراییه به نامزدتونم بگید این همش جلو چشممه سگ بهش نگاه نمیکنع ک من نگاه کنم اگرم نگاه میکردم و اینو ادم حساب میکردم با تو اشنا نمیشدم 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …