بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی از همه جهت روت فشار باشه ادم دیوونه میشه دست خودم نبود
حق داری ولی بدون من همش میگفتم اینا الکیه وقتی با هر بار بالا آوردن بچمبا هر بار گریه ها و بی قراری های شبانه اش ککمتر بچه ای اینجوری بود فهمیدم فرق من با زنای دیگه سر چی بود😔 الآنم بچم ناخن میخوزه بی تابه بی قراره من خیلی ب سرم اومد بدتر من نبودی مطمن باش نگم بهتره چسختی های کشیدم و دیدم شوهرم خوب بود ولی ....
کل بارداری استرس داشتی اینجوری شدی عزیزم منم استرسیم
ولی من استرسی نبودم مالمون رو خوردن هر چی چک و سفته بود ب نام من بود مجبور شدیم خونمون رو بفروشیم تا من نیافتم زندان خدا لعنتش کنه هنوز سرش نیومده نمیدونم خدا چ صبری داشت.
خدا لعنتش کنه اونم تو بارداری واست اتفاق افتاد بیشتر دلم واسه بچت سوخت میدونی ی وقتایی ادم دست خودش ...
آره بچم اذیت شد من نفهمیدم مزه بچه دار شدن و خونه نویی و جهیزیه نو و ...هیچی ب هیچی اصن من دق کردم دیگه نخونه دار شدیم ن ب جای رسیدیم اون ولی هر روز پیشرفت کرد اوه مشکل زیاد بود. من توی حمام میشستم گریه میکردم در حدی ک ب بی جونی میرسیدم.... حرومش باشه ایشالا