2777
2789
عنوان

دارم از حرص میترکم

109 بازدید | 6 پست

می‌دونه الان زمان پریودیمه باید کنارم باشه اما مث چی رف خابید بخدا اشک تو چشام جمع شده این رفتارش فقد بخاطر اینه که گفتم به من گیر نده هرجور دوس داشته باشم لباس می‌پوشم کسی گوه میخوره نگا کنه و رفت و آمد میکنم کار بدی نکردم که تو خونه حبس بشم و کاری به آنلاین و آفلاین بودن من نداشته باش 

الان دوستم میگه تقصیر کنه یعنی چی آخه 

یعنی یک درصد فک نکرده بخاطر پریودیم بداخلاق شدم میگه اینا بهونس تو دلت بوده اینارو بگی الان گفتی دیگه 

حرفای بدی نزدی که بخوای با بهونه یا بی بهونه بگیصرفا حقوق عادی یه انسانو یاداوری کردی

میگه من به عنوان اینکه تو زندگیتم حق دارم نظرمو بگم و صرفا بی غیرت نیستم که اندامتو یه مرد تو خیابون ببینه و من چیزی نگم اما برا حرفم ارزش قائل نشدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه من به عنوان اینکه تو زندگیتم حق دارم نظرمو بگم و صرفا بی غیرت نیستم که اندامتو یه مرد تو خیابون ...

سعی کنید به تفاهم برسید یا اگر نمیتونید به عقاید هم احترام بذارید کات کنید...پسرای ایرانی همشون همینن البته..

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

با این غیرت های الکی اشکمو درآورد بیشعور

😂😂😂

به نظر من اول صبر کن پریودیت تموم بشه و کلا بیای رو حالت نرمال بعد منطقی و دوستانه بشینید حرف بزنید

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

😂😂😂به نظر من اول صبر کن پریودیت تموم بشه و کلا بیای رو حالت نرمال بعد منطقی و دوستانه بشینید حرف ...

اره زنگ زد حالمو پرسید فقد گفتم ممنون حالا تا چندروز آینده