2777
2789
عنوان

به نگاه های شوهر خالم حس خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 20 پست
وای فکر میکردم فقط من این نگاه هارا حس می کنم من خودمم یک شوهر خاله ام دقیقا مثل موردی که شما می گید ...

درکت میکنم عزیزم چقدر زندگی برای ما دخترا سخته

چطوری گفتی؟

مامانم اگه بهش بگم جوش میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم چقدر زندگی برای ما دخترا سختهچطوری گفتی؟مامانم اگه بهش بگم جوش میزنه

هیچی با هامون کاری کردند که گاهی از دختر بودن پشیمون میشیم

من یکم با مامانم رکم بهش گفتم این فلانی خیلی بد نگاه می کنه آدم حس می کنه جلوش لخت نشسته.  خودش زن بچه مگه نداره که بعد مامانم گفت همه مردا اینجورین   تو محلش نذار خیلی هم تو چشم نباش 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

هیچی با هامون کاری کردند که گاهی از دختر بودن پشیمون میشیممن یکم با مامانم رکم بهش گفتم این فلانی خی ...

در کل مامانم چیزی خاصی نگفت ولی مشخص بود که خودشم قبول داره این ما جرا رو

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

اصلا بهش رو نده اهل ایمان بودنش گولت نزنه

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨