2777
2789

من خودم دوشب پیش با شوهرم سرنگاه به زن همسایه بحثمون شد بعد یه سال که دست بزنشو کنار گذاشته بود

بدجور زدم

گلومو گرفت داشت خفم میکرد

لگد زد پشت کمرم وموهامو میکشید

منم بچم از ترس تو بغلم گریه میکرد

میخواستم برم خونه مادرم واما بجای اینکه دلمو به دست بیاره با زدن جلومو میگرفت

منم مجبورا بخاطر بچم نشستم که نترسه و فرداش رفتم خونه مامانم و تا اخر شب اومدم ولی به هیچ کس ویزی نگفتم 

هرچند پدرومادرم از غم تو چشمام فهمیده بودن خسته ام

امروزخونه بودم که چون بنایی داریم حین جابه جایی مصالح با فرغون خورده زمین وفرغون چپه شده پاش ورم کرده و زخم شده

هرچند کمه ولی دلم خنک شد

دوست داشتم بدتر سرش بیاد تا بفهمه اگه به کسی نمیگم اون بالایی داره میبینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قدر زجر‌کشیدی گاهی وقتا یه نفرین از ته دل جوابشو میده

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

قربون خدا برم من جای حق نشسته 

ممکنه دیر به جواب برسه ولی مطمئن باش می رسه 

روزی جوری اون قصای کارشو می ده که واقعا اونو بد بخت می‌کنه 

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من ی بار یکی کتکم زد 

و هنوزم ک هنوزه به نا حق بهم نگاه میکنه و فکر میکنه خودش گاد فادره 

منم گفتم هر کسی که بدم رو میخواد یا از من بدش میاد تمام خصوصیات عزیز ترین کسانش مثل من بشه و همینم شده 

رفتار و اخلاق بچه اش کپی‌منه 😂🤦🏻‍♀️

گاهی چهره اش هم 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

اینجور بالا ها سرشون بیاد ادم دلش خنک نمیشه 

باید دقیقا یه جا تو شرایط ما قرار بگیرن همینکارارو یکی با خودشون بکنه 

یادشون بیاد چی به ما گذشته 

من فقط در این صورت دلم خنک میشه