2777
2789

من دو ساله عقد کردم.نامزدم تابستون یه شهر دیگه کارش جور شد رفت اونجا.یه ماه بعدش خونه گرفت.بعدش من رفتم مشغول جهیزیه خریدن شدم و باهم زندگیمونو شروع کردیم البته جشن عروسی نگرفتیم احتمالا بعد عید جشن بگیریم.فعلا میشه گفت نامزدیم.چن وقته عوض شده.به همه چی شک داره.هی حرف از خیانت زن به مرد میزنه....

چن روز پیش دعوامون شد من اومدم خونه ی خودمون (مامانم).اصلا نگفت نرو!!بهم زنگ هم نزده!ما رسم داریم شب یلدا واسه عروس خانواده ی داماد هدیه میارن و میان تبریک...

خانوادش نه زنگ زدن نه اومدن!!!!اینا که ابنجوری نبودن چی شد یهو

اوایل نامزدی هم نامزدم تو جروبحثای کوچیک میگفت تو دوست پسر داری من بی توجهیی میکردم به حرفاش الان دیگه حرف از خیانت و معلوم نیس با کی کجا میری .میزنه

چیکار کنم.همیشه تا بحثمون میشد سریع یا زنگ میزدیا عذر خواهی میکرد.این دفعه که اومدم خونه ی مامانم نه زنگی نه خبری نه شب یلدایی.چه کنم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای قهر کردن ...یا نشنیده گرفتن...در موقعیت مناسب درینباره باهاش صحبت کن اگر موردی بابت شک کردن ایشون وجود داره رفع ابهام کن و اعتمادش رو.جلب کن اگر هم موردی نبوده و و نیست از خودت دفاع کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خب توضیح بیشتری بدید، جسارتا داستان‌سازی میکنن دربارۀ خیانت، یعنی گاهی حرف‌های می‌زنن که به‌نظر افراد عادی منطقی نیست؟ مثلا اگر می‌گن مرده از دیوار اومده بالا یا توی کمد بوده و اینها. 

بنظرم قبل از هر تصمیمی بنشینید همه حرفای توی دلتون رو بزنید تا هیچ حرف ناگفته ایی باقی نمونه . اگر به تفاهم رسیدید و مشکل حل شد ک هیچ اگر نه .. یه تجدید نظر کن توی انتخابت 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
میگه مشاوره ی تلفنی داشتم بهم گفتن باید جدا بشید شما تفاوت فرهنگی دارید!!!برام عجیبه این تغییر یهویی

پس سرش ممکنه جای دیگه گرم شده باشه داره بهونه میاره تا شمارو خسته کنه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
به جای قهر کردن ...یا نشنیده گرفتن...در موقعیت مناسب درینباره باهاش صحبت کن اگر موردی بابت شک کردن ا ...

موردی نیس.چون موردی نیس ناراحتم میام دفاع کنم بحث بالا میگیره.به ظاهر پسر آرومیه خودم تعجب میکنم از این رفتارش