2777
2789
عنوان

تازه عروسا.با تجربه ها به نظرتون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 64 پست

با ادم‌بد دل و شکاک نمیشه زندگی کرد..من ی دوستی داشتم شوهرش این مشکلو داشت..ی سره بهش شک میکرد(نمیخام ته دلتو خالی کنم)اما بعد مشخص شد پسره خودش دوس دختر داشته و باهاش رفت و آمد می‌کرده بعد ب خاطر کارای خودش ب اینم شک میکرد ک نکنه دوست پسر داشته باشه...۱ماه بعد عقدشون کارای طلاقشونو شروع کردن

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
میگه مشاوره ی تلفنی داشتم بهم گفتن باید جدا بشید شما تفاوت فرهنگی دارید!!!برام عجیبه این تغییر یهویی

نباید می اومدی از خونت بیرون باهاش قشنگ منطقی حرف میزدی اگه قانع نشد میگفتی مدرک بیار واسه حرفات قهر کردن که مشکل حل نمیکنه هیچ بدتر باعث میشه ابهام تو رابطه بوجود بیاره 

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا جشن نگرفتم به بهونه ی خرید حهیزیه و جابجایی.نامزدم تو ادب و متانت زبان زدِ همه س.نمیدونم دلیل ک ...

حالا خدا رو شکر که زود متوجه شدی و عروسی نگرفتی.  خونه بابات بمون تا تکلیفت روشن بشه. اگه اومد دنبالت یا زنگ زد هم فوری آشتی نکن. باید ببری مشاوره تا مشخص بشه مشکل چیه. اصلا به درد آینده ات میخوره یا نه

میگه مشاوره ی تلفنی داشتم بهم گفتن باید جدا بشید شما تفاوت فرهنگی دارید!!!برام عجیبه این تغییر یهویی

در این وضعیت شما به جای دفاع و توجیه بهتره بگی من هم به این نتیجه رسیدم که نیاز به مشاوره داریم چون پیداست ایشون به حرفهای شما اعتماد نداره یا صرفا دنبال بهونه است

حتما با هم مشاوره برید تا قبل از عقد معلوم بشه ایشون واقعا شکاکه یا مشکلاتی هست که میتونید حل کنید...خلاصه این قضیه رو پشت گوش ننداز

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اونا زیادی مذهبین.اهل روزه و نماز و خواهرای بسیجی و چادری ما کاملا معمولی.نه بسته نه باز.

به نظر من ریشه مشکل اینجاست

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
شاید داره با مورد اتهام قرار دادن شما راه فراری برای خودش باز میکنه. خیلی مشکوک  بگو بیا جدا ...

خیلی عوض شده تا چن  هفته پیش میگفت من از تو نمیگذرم.از دستت نمیدم.حالا سری آخر گفت برو درخواست بده.من مهریه بهت نمیدم.خب خانوادش چرا شب یلدا نیومدن؟ما شهر دیگه بودیم اونا از کجا خبر دار شدن.اخه نامزدم تو داره زیاد حرفامونو به کسی نمیگه این دفعه چی شده

اونا زیادی مذهبین.اهل روزه و نماز و خواهرای بسیجی و چادری ما کاملا معمولی.نه بسته نه باز.

بنظر من ازدواجی که بخواد همون اولش با مشاوره رفتن شروع بشه همون بهتر که نشه،،،،،بخاطر اینکه مسائل و مشکلات واقعی بعد از عروسی خودشونو نشون میدن

فعلا جشن نگرفتم به بهونه ی خرید حهیزیه و جابجایی.نامزدم تو ادب و متانت زبان زدِ همه س.نمیدونم دلیل ک ...

عزیزم ببخشید ولی تعادل روانی نداره 

چرا قبل عروسی وسایلو بردی و رفتارای غیر طبیعی شو تحمل کردی که این قدر پررو شده

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
با ادم‌بد دل و شکاک نمیشه زندگی کرد..من ی دوستی داشتم شوهرش این مشکلو داشت..ی سره بهش شک میکرد(نمیخا ...

متاسفانه منم دیدم ..مادرم همیشه میگه اونی که شک داره خودش مورد داره ..برا همین نسبت میده ...

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
عزیزم یکباره اینطورشده؟خانواد ه اش که بایدبرات شب یلدایی میاوردن،دعوای تووهمسرت به اوناربطی نداشت،نم ...

اره یه دفعه تعییر کرده شایدم اینجوری بوده و رو نمیکرده تا بریم زیر یه سقف.منم از کار خانوادش در حیرتم!!!

اینکه می‌گی تعاریفش درمورد خیانت‌ها همراه با داستانه، خیلی خطرناکه. حسود بودن، غیرتی بودن، و شکاک بودن با بیماری پارانوئید خیلی تفاوت دارن. اول متوجه شو که بندۀ خدا کدوم یکی هست. 

بعضی از دوستان می‌گن از خودت دفاع کن. ولی وسط دعوا چطور می‌شه سطح تنش رو بالا برد؟ دور از جون بعدش ممکنه کتک کاری بشه. هرگز بهش نگو تو پارانوئید داری یا نگو شکاک و بددل هستی. 

اگر دور از جون بیماری‌شو دکتری تأیید کرد بشین ببین می‌تونی با یک بیمار زندگی کنی؟