2777
2789
عنوان

اگر بعد مرگ

233 بازدید | 38 پست

اگر بعد مرگ بگن میتونی یک نوع زندگی را انتخاب کنی که اینجا زندگی کنی مثلا پول داشته باشی ،همیشه کسی کنارت باشه یا هر چی شما چی انتخاب میکردید .

من خودم در زندگی هستم که درش دوست داشتن هست ولی هیچوقت عشقی از سمت همسرم نبود .

خیلی دوست دارم  اگر فرصت انتخاب داشته باشم زندگی رو تجربه کنم که همسرم عاشقم باشه .واقعا نمیدونم چه حسی بدونی کسی عاشقت 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور اینه اگه فرصت یکبار زندگی دیگه بهت بدن دوست داری تو این زندگی جدید چی داشته باشی ‌من خودم عشق ...

انشالله ک تجربه کنی پس چطور ازدواج کردی 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
منظورش او دنیاست

همون جام دلم نمی‌خواد 

کلا دلم میخواد محو بشم 

نه اینجا نه اونجا نه هیچ جا دلم نمی‌خواد

بعضی وقتا میگم کاش انسان نبودم یه مداد ، یه توپ ، یه میز ، یه درخت ، یه چیز دیگه بودم

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️