2777
2789
عنوان

اگر بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست
چه خوب که زندگی خوبی داری مجدد همین را انتخاب میکنی

اره با هزار بدبختی به هم رسیدیم با اینکه پسر عموم بود هنوز بعد ۱۳ سال با بعضی از فامیل سر همین موضوع قهریم

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون جام دلم نمی‌خواد کلا دلم میخواد محو بشم نه اینجا نه اونجا نه هیچ جا دلم نمی‌خوادبعضی وقتا میگم ...

این بعضی وقتا را فکر کنم همه ارزو داشتن 

انشالله خدا ب دلت ارامش بده عزیزم

دوستم داره ولی من هیچوقت عشق را تو چشماش ندیدم .خودش میگه تو اشتباه میکنی ،ولی مگه میشه چشم ها دروغ ...

حساس شدی عزیزم اگه دوست نداشت ک چاقو زیر گلوش نذاشتن همین میگه دوست داره یعنی دوست داره مردا دبگه تا امین حد میتونن احساساتشون بروز بدن 

واقعا

بله ، اگه این همسر رو نخوای به امر خدا فراموشش هم میکنی چون خاطرات بد با نفس بهشت تناقض داره

و همسر جدید انتخاب میکنی ، تو بهشت ازدواج هست بچه دار شدن بدون بارداری و زایمان هم هست

همسری هم که خیلی بد بوده کلا تو مرتبه ی زنش نیست که بخواد باهاش باشه و جایی باشه که اون هست و فراموش میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

میدونی چیه عشق یک چیزه عجیبه 

چشمای ادم قلبی میشه وقتی به عشقش نگاه کنه

وقتی یکم درد داشته باشه قلبت درد میاد وقتی ناراحت ناراحتی و این و نمیشه به وجود اورد باید خود فرد بخواد عاشق شه تا واقعا بشه