2777
2789

موقعه بی کاری وقتی تمامه ظرفا رو شستم میرم بشینم یه لیوان چایی بخورم سرکارگرمون هم میاد سر میز من میشینه و چایی میخوره هیچ حرفی نمیزنیم یا صبحا که میاد به من میگه خانم فلانی قربون دستت یه نیمرو میزنی بقیه کارگرا اعتراض کردن که منو اذیت نکنه و خودشون میپزن ولی گفت دست خانم فلانی خوشمزه تر میشه 

دوستم امروز میگفت چیزی بینتونه قایم میکنی کلی قسم ایه خوردم چیزی نیس برگشته میگه  نمیفهمی داره تیک تاک میزنه باهات من یکساله اینجا کار میکنم با هیچ کسی اینجوری رفتار نمیکنه توام روی خوش نشون بده

من جدی حس بد نمیگیرم حس میکنم تو محیط کاری عیب نیست جدی داره تیک تاک میزنه باهام ؟؟ 

چطوری متوجهش کنم من نامزد دارم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه حلقه دستت کن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

حلقه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

توکه همش درحال شغل عوض کردنی پس چجوری گفته یک ساله دارم باهات کار میکنم؟چه جالب هرجا و همیشه یکی دار ...

امیدوارم هرگز تجربش نکنی اما شغل پیداکردن با محیط امن به شدت سخته مخصوصا برای یه دختر جوان

ن من تازه تو رستوران مشغول شدم این ماه تموم بشه تازه دو ماهه نه الحمدروالله چشمشون نزنم اینجا ادم هاش خوبن فقط من چون تازه اومده بودم اینجا استرس داشتم و میترسیدم