2777
2789
هیچی خودش راحته همه چیشو داره زندگی منو سیاه کرده چکار کنم میگم بس کن میگ ن تا ابد همینه منم نمیگم ک ...

واسه چی اصرارش میکنی؟البته درکت میکنم یه حسخیلی بد داره ولی به زورم که نمیشه 

پدر و مادرت چی میگن؟

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
اول اینکه خودتو ضعیف نشون نده و هی التماسش نکن ک با خانوادت اشتی کنهدوم : بگو عب نداره دوست ندارم بز ...

کردم گفتم مامانم زنگ زد دعوتش کرد ولی ادم نیس نمیفهمه فقط خودشو میبینه نمیفهمه من بدبختم زندگی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم اوایل خیلی ناراحت بودم اما الان دیگه عادت کردم راحتش گذاشتم هر جور دوس داره به زور که نمی ...

اذیت نیستی ؟ خجالت نمیکشی ؟ من خیلی اذیتم خیلی ناراحتم 

بهتر بیاد چیکار برو خوش باش برای منم همینه بزور میبرمش هم اونجا هم دوباره باید استرس بگیرم که الان م ...

دقیقا گل گفتی دوستان این کامنت حق مطلب رو ادا کرد

واسه چی اصرارش میکنی؟البته درکت میکنم یه حسخیلی بد داره ولی به زورم که نمیشه پدر و مادرت چی میگن؟

هیچی میگن بچس خامی کرده 

ولی این زور داره ک خونواده خودش هر غلطی میکنن اخرش میان خونه من باید دست به سینه بمونم ولی ارزومه خونواده خودم بیان خونه م زور نداره 

اصرار نمیکنم ولی من زندگیم جهنمه من اذیتم دیگ تا کی میخواد قهر بمونه

هیچی میگن بچس خامی کرده ولی این زور داره ک خونواده خودش هر غلطی میکنن اخرش میان خونه من باید دست به ...

الهی میدونم چی میگی واقعا بدترین چیز ممکن هست منم دوس دارم مامانم بیاد خونم ولی نمیتونه دلم کباب میشه و گریه ام میگیره وقتی مادرشوهرم میاد خونمون میگم خدایا ببین اون میتونه بیاد خونه بچش ولی مامان من نه😭😭😭

بهتر بیاد چیکار برو خوش باش برای منم همینه بزور میبرمش هم اونجا هم دوباره باید استرس بگیرم که الان م ...

بابام طفلی اومد خونه م عید . انقد شوهرم سرد رفتار کرد غیر سلام هییییچی دیگه‌نگفت. نگاه بابامم نمیکرد ‌ 

اتفاقا من دیگه خودم نمیزارم بابام بیاد . ک بهش اینجور بی محلی کنه . 

خودم میرم سر میزنم و میام

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم نسبت ب خونوادش اینکارو کردم ولی اون ن فقط چسبیده ب کینش

خب پس اشتباه کردی ک بخشیدی 

باهاش مثل خودش برخورد کن 

من همون اول گفتم اگه چیزی نمیگم . اگه حرمت نگه میدارم . اگه گذشته رو شخم نمیزنم از بلد نبودنم نیست 

احترامیه ک نبست ب خانوادت میزارم و از خودگذشتگی من برای زندگیمونه 

و ازت انتظار دارم توام همینکارو بکنی اگه زندگیمون برات مهمه