2777
2789
شوهر من الان دو ساله نمیاد خونه مامانم بدون هیچ بحث و دعوا

شوهر آشغال منم

جالب اینه مقصر هم خودشه

هم مقصره هم طلبکار

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

همه یجور نیستن شخصیت ها متنفاوته ولی همسر من بار ها پیش اومده این موضوع و ناراحتی بینشون..من افسردگی گرفتم و خیلی اذیت شدم هربار ولی طرف حق بود یا ناحق ..از همسرم طرفداری کردم ..همسرم هم اینجوری تخلیه شد طی زمان خوب شد اوضاع بینشون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودم هفته ایی دوبار میرم کاری با رفت و امد خودم نداره . فقط از بابام کینه داره بابامم میگه جههنم ...

عین همسرمن!دوتاچشمی ک  داره نمیتونه بابامو ببینه..یعنی اخلاقاشون زمین تاآسمونه‌‌..عین کارد وپنیرن..البته همسرم انقد قهروآشتی کرده تواین11ازدواجمون حسابش ازدستم دررفته..الانم باهاشون قهره4ماهه..منومیبره خونشون وخودش نمیاد‌‌..تابستون بینمون بحث پیش اومد ک به خونوادهاکشیده شد هم خونواده من هم اون..اون رفت خونمون نمیدونم داداشم چی گفته بود بهش اینم جوش اورده بود زد توگوش داداشم.19سالشه فقط..من اونجانبودم البته..دیگ ازاون ب بعد خونوادم ازش ناراحتن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
شوهر آشغال منمجالب اینه مقصر هم خودشههم مقصره هم طلبکار

منک نیاد راحترم بخدا..بیادهمش بایدمواظب باشم رفتاری نکنه یاحرفی نزنه بابام ناراحت شه‌..اصلا اخلاقاشون بهم نمیخوره زمین تاآسمون فرق دارن..4ماهه قهرن من نفس راحت میکشم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
عین همسرمن!دوتاچشمی ک داره نمیتونه بابامو ببینه..یعنی اخلاقاشون زمین تاآسمونه‌‌..عین کارد وپنیرن..ا ...

خب ما هم اختلاف داشتیم و بابامم چندتا حرف بهش زد . میگه کسی ک بهم تو بگه . پامو خونش نمیزارم. ی ادم خودشیفته کینه ایی مغرور 

زندگیمونم بلاتکلیف . خودک ک میدونم تهش جداییه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خب ما هم اختلاف داشتیم و بابامم چندتا حرف بهش زد . میگه کسی ک بهم تو بگه . پامو خونش نمیزارم. ی ادم ...

ماباهم دوتایی اصلا مشکلی نداریم!فقط دعواهامون سر خونواده منه اکثرا..منک دوتابچه دارم جدایی امکان نداره برام

ماباهم دوتایی اصلا مشکلی نداریم!فقط دعواهامون سر خونواده منه اکثرا..منک دوتابچه دارم جدایی امکان ندا ...

نه ما کل اختلافمون بین خودمون دوتاست 

نه گلم جدایی چرا شما زندگیت شکر خدا خوبه

این موضوعم یجوری مدیریتش کن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بابام طفلی اومد خونه م عید . انقد شوهرم سرد رفتار کرد غیر سلام هییییچی دیگه‌نگفت. نگاه بابامم نمیکرد ...

بله منم خوشم نمیاد ببرمش مگر جایی مجبور باشم هر جا هم بریم ازهمه دور میشینه تک و تنها میگم بدرک بذار بترکه بمیره راحت شم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤