2777
2789
چی تورو خدا ب منم بگو

اول اینکه خودتو ضعیف نشون نده و هی التماسش نکن ک با خانوادت اشتی کنه

دوم : بگو عب نداره دوست ندارم بزور با خانوادم ارتباط داشته باشی ولی من رابطمو با خانواده تو خراب نمیکنم عین خانواده خودمن

سوم:بعد چند وقت بگو فلان رفتار خانوادت ناراحتم کرد ولی میبخشم دوست ندارم کینه ب دل بگیرم ادم باید ببخشه و فلان...

بعد گاهی بگو خانوادم سراغتو گرفتن و کاش توام مثل من با سیاست با خانواده ها رفتار کنی و از این حرفا

و مطمئن باش خودش دیگ کشش نمیده

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه خونواده ی زنش

خیلیا هم با خانواده خودشون دعوا دارن نه فقط خانواده همسر 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چکار میکنی باهاش؟

هیچی عزیزم اوایل خیلی ناراحت بودم اما الان دیگه عادت کردم راحتش گذاشتم هر جور دوس داره به زور که نمیشه چون قبلش هم که میومد همش تو خودش بود و میفهمیدم که دوس نداره رفت و آمد کنه خلاصه بیخیالش شدم آخه من بچه هم دارم

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
خودت تنها میری؟

اره خودم هفته ایی دوبار میرم 

کاری با رفت و امد خودم نداره . فقط از بابام کینه داره 

بابامم میگه جههنم . خونه من نیاریش ها 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ن با خونواده تو

قهر نیست ولی چون کلا پرتوقع و پرروعه هیچکس از خانوادم بهش رو نمیده 

با خانواده ی خودشم یکساله قهره الان خواهراش دارن نازشو میکشن این ابرو انداخته بالا از بس پرروعه با اینکه مقصر خودشه

اره

بهتر بیاد چیکار برو خوش باش برای منم همینه بزور میبرمش هم اونجا هم دوباره باید استرس بگیرم که الان میخواد چی بگه یا چه رفتاری بکنه بخدا نیاد من راحتم کلا زهرمارم می‌کنه همه چیزو

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤