2777
2789
خونواده زن

اوایلش خیلی همت میکردم درست شه اما تا می اومد رفت امد بشه کلی حاشیه درست میکرد شوهرم که بدتر بهم میریختم منم کلا بیخیال شدم الان راحت ترم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خاطر من چشماش رو بست و جوری رفتار میکنه انگار اتفاقی نیفتاده اما چندبار بهم گفته هرگز نمیتونه ببخش ...

منم نسبت ب خونوادش اینکارو کردم ولی اون ن فقط چسبیده ب کینش

چجور اشتی کردن از من دوسال شده هنوزم مثه کارد وپنیره ولی خونوادم نرم شدن ب اشتی میگن بچه س خامه

متاسفانه پدرم خیلی خودشو کوچیک کرد شوهرم به خودش اومد.

البته من زایمان کردم اینم بی تاثیر نبود

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

خودت تنها میری و میای؟

اره با دخترم 

مسیرم یه کمی دوره پدرم میبره میارتم 

حاشیه و حرفم نیس راحتم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

هم صبر کن مدتی اصرار نداشته باش.... خودتم لجبازی نکن سر خانوادش تلافی کنی 

هم اگر طبعت همسر خشک مزاج هست طول میکشه خشک مزاج ها یک مقدار دیر قانع میشن هرچی بحث کنی ممکنه بدتر بشن 

اینجا سیاست داشته باش 

آروم از دور که بشنوه مثلابا خودت بگو آخی دلم تنگ شده برم خونه بابام 

در همین حد میدونستم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خونواده زن

من شوهرم یه جوریه کلا به خانواده ام کمک میکنه همیشه اول مامانم کمک بخواد به شوهرم زنگ میزنه نه من شوهرمم همیشه کمک میکنه ولی بعدش منتش سر من میمونه حتی یه دفعه من و مادرمو دعوا انداخت تا یه مدت مامانم باهام قهر بود

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین