2777
2789

کسی تجربه شو داره؟ یه دستگاه کوچولو داره برا خشک شدن 

اگه اونو تهیه کنیم میتونیم تو خونه لاک ژل بزنیم؟ لاکای عادی زود پاک میشن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من امروز وسایلام رسید دستم و با اموزشای یوتوب لاک ژل زدم هم دست هم پا تو تاپیک قبلیمم میتونی ببی ...

خب چه اقلامی میخواد؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب مانیکور و زیر سازی و .. باید باشه که نپره

نمیدونم تا حالا کاشت ناخن اصلا انجام ندادم

خودم ناخنام بلنده فقط لاک عادی زود میره بدرد نمیخوره

نمیدونم تا حالا کاشت ناخن اصلا انجام ندادمخودم ناخنام بلنده فقط لاک عادی زود میره بدرد نمیخوره

اگه بخوای بزنی باید خیلی هزینه کنی واسه وسایلش بعد تازه یه دستت خوب در میاد یه دستت نه 

برای همین بری پیش ناخنکار بهتره بگی فقط لاک ژل میخوای بزنی هزینه زیادی هم ندارع

خدا عشق اول منه🪐

اگه بخوای بزنی باید خیلی هزینه کنی واسه وسایلش بعد تازه یه دستت خوب در میاد یه دستت نه برای همین بری ...

اره ما بش میگیم لاکژل اقتصادی ک بدون مانیکور‌

فقط سوهان کشی میشه و‌لاکژل و تاپ 

ماندگاریشم‌ خوبه 

خب چه اقلامی میخواد؟

فقط اگه میخوای لاکژل بزنی تو خونه

دستکاه ال ای دی یووی

سوهان برقی (چندتا سری سوهان)

سوهان دستی

نیپر(اگه بلدی با قیچی مانیکور کنی نگیر)

ضد قارچ (اختیاری)

پرایمر

بیس ژل

لاک ژل (هررنگی که دوست داری)

تاپ کوت

همه اینا رو از اسنپ پی سفارش دادم(ترب ارزونتره ولی من قسطی میخواستم) البته جنس خیلی خیلی معمولی

زیر ۴ شد که بنظرم بصرفست چون هرماه ۴۰۰ ۵۰۰ هزینه ژلیش دست و پام تو سالن میشد

مانیکور باید کرد که سر سوهان میخواد خود سوهان برقی رو میخوادنیپر میخواد روغن کوتیکول میخوادبعد سر سو ...

ضدقارچ برا تو خونه نیست واسه ناخن کاراس که وسایل رو برا هزاران ادم استفاده میکنن

من ناخنام مرتبه و لاک میزنم همه فکر میکنن کاشت کردم 

فقط لاک زود لب پر میشه و رنگش میره اصلا لاک ها موندگاری ندارن