دختر_پر_انرژی مدیر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20014 عنوان میشه تو خونه خودمون به ناخن هامون لاک ژل بزنیم | مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 32 پست کسی تجربه شو داره؟ یه دستگاه کوچولو داره برا خشک شدن اگه اونو تهیه کنیم میتونیم تو خونه لاک ژل بزنیم؟ لاکای عادی زود پاک میشن این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 1403/10/29 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20014 فقط اگه میخوای لاکژل بزنی تو خونهدستکاه ال ای دی یوویسوهان برقی (چندتا سری سوهان)سوهان دستینیپر(اگه ... سوهان برقی رو روی ناخن استفاده میکنی؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
83_mahsa عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 960 فقط اگه میخوای لاکژل بزنی تو خونهدستکاه ال ای دی یوویسوهان برقی (چندتا سری سوهان)سوهان دستینیپر(اگه ... عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد بگیره بالای ۱۰ تمن باید عزینه کنه
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20014 عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد ... قیچی چه کاربردی داره این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
83_mahsa عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 960 ضدقارچ برا تو خونه نیست واسه ناخن کاراس که وسایل رو برا هزاران ادم استفاده میکننمن ناخنام مرتبه و لا ... عزیزم ضد قارچ چربی سطح ناخن و کنترل میکنه ک ناخن لیفت نده ولی ربطی نداره
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 828 ضدقارچ برا تو خونه نیست واسه ناخن کاراس که وسایل رو برا هزاران ادم استفاده میکننمن ناخنام مرتبه و لا ... از ضد قارچ مطمئن نیستم ولی همون پرایمرش هم شما بخوای بخری بالای ۲۰۰ میشه بری پیش ناخنکار خیلی بیشتر میارزه خدا عشق اول منه🪐
زاراآتیش عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 167 عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد ... من همین امروز وسایلا رسید دستم همه اینایی که گفتم توش بود زیر ۴تومن مانیکورمم خیلی تمیز شدکار خاصی نداره واقعا من از یوتوب یاد گرفتم فقط زمانبره و دقت میخواد چندبار بزنی هم بهتر میشه
83_mahsa عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 960 هر هنری یه سری علم داره ک ندونسته اگر انجام بدی هزاران مشکل برات به وحود میاد
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 828 عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد ... نیپر بهتره یا قیچی ؟ خدا عشق اول منه🪐
83_mahsa عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 960 نیپر بهتره یا قیچی ؟ من با قیچی کار میکنم و راحت ترم تا نیپر
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20014 از ضد قارچ مطمئن نیستم ولی همون پرایمرش هم شما بخوای بخری بالای ۲۰۰ میشه بری پیش ناخنکار خیلی بیشتر ... اخه میترسم ناخنام صدمه ببینه و دیگه رشد نکنههمه میگن کاشت ناخن یا چیزایی که استفاده میکنن ضرر داره برا ناخناگه ضرر نداشته باشه یه بار میرم امتحانی ببینم چجوریه این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
زاراآتیش عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 167 قیچی چه کاربردی داره اول تو اپارات یا یوتوب بزن اموزش ژلیش ناخن در خانه متوجه میشی
83_mahsa عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 960 اخه میترسم ناخنام صدمه ببینه و دیگه رشد نکنههمه میگن کاشت ناخن یا چیزایی که استفاده میکنن ضرر داره ب ... کاشت ناخن ضرر نداره چون صفحه ناخن دائم در حال رشده فقط جای خوب برو
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 828 من با قیچی کار میکنم و راحت ترم تا نیپر اها تشکر خدا عشق اول منه🪐
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 828 اخه میترسم ناخنام صدمه ببینه و دیگه رشد نکنههمه میگن کاشت ناخن یا چیزایی که استفاده میکنن ضرر داره ب ... رشد که میکنه ضرر هم نداره کاشت فقط زیادی ناخنت نازک میشه ولی واسه لاک ژل در اون حد سوهان کشی نمیکنن خدا عشق اول منه🪐