2777
2789
عنوان

میشه تو خونه خودمون به ناخن هامون لاک ژل بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 32 پست
فقط اگه میخوای لاکژل بزنی تو خونهدستکاه ال ای دی یوویسوهان برقی (چندتا سری سوهان)سوهان دستینیپر(اگه ...

سوهان برقی رو روی ناخن استفاده میکنی؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
فقط اگه میخوای لاکژل بزنی تو خونهدستکاه ال ای دی یوویسوهان برقی (چندتا سری سوهان)سوهان دستینیپر(اگه ...

عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی 

ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد بگیره بالای ۱۰ تمن باید عزینه کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد ...

قیچی چه کاربردی داره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ضدقارچ برا تو خونه نیست واسه ناخن کاراس که وسایل رو برا هزاران ادم استفاده میکننمن ناخنام مرتبه و لا ...

عزیزم ضد قارچ چربی سطح ناخن و کنترل میکنه ک ناخن لیفت نده ولی ربطی نداره 

ضدقارچ برا تو خونه نیست واسه ناخن کاراس که وسایل رو برا هزاران ادم استفاده میکننمن ناخنام مرتبه و لا ...

از ضد قارچ مطمئن نیستم 

ولی همون پرایمرش هم شما بخوای بخری بالای ۲۰۰ میشه 

بری پیش ناخنکار خیلی بیشتر میارزه 

خدا عشق اول منه🪐

عزیزم مانیکور با قیچی هم قیچی مخصوص میخاد نه هر قیچی ولی اینا ک هزینش خیلی زیاد میشه مارک خوب بخواد ...

من همین امروز وسایلا رسید دستم همه اینایی که گفتم توش بود زیر ۴تومن 

مانیکورمم خیلی تمیز شد

کار خاصی نداره واقعا من از یوتوب یاد گرفتم فقط زمانبره و دقت میخواد چندبار بزنی هم بهتر میشه

از ضد قارچ مطمئن نیستم ولی همون پرایمرش هم شما بخوای بخری بالای ۲۰۰ میشه بری پیش ناخنکار خیلی بیشتر ...

اخه میترسم ناخنام صدمه ببینه و دیگه رشد نکنه

همه میگن کاشت ناخن یا چیزایی که استفاده میکنن ضرر داره برا ناخن

اگه ضرر نداشته باشه یه بار میرم امتحانی ببینم چجوریه

اخه میترسم ناخنام صدمه ببینه و دیگه رشد نکنههمه میگن کاشت ناخن یا چیزایی که استفاده میکنن ضرر داره ب ...

کاشت ناخن ضرر نداره چون صفحه ناخن دائم در حال رشده 

فقط جای خوب برو

اخه میترسم ناخنام صدمه ببینه و دیگه رشد نکنههمه میگن کاشت ناخن یا چیزایی که استفاده میکنن ضرر داره ب ...

رشد که میکنه ضرر هم نداره 

کاشت فقط زیادی ناخنت نازک میشه ولی واسه لاک ژل در اون حد سوهان کشی نمیکنن

خدا عشق اول منه🪐