2777
2789
عنوان

یچیز خصوصی لطفا فقط زیر 25 سال هستی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 61378 بازدید | 1535 پست
میشه بگی چی بهت گفت و چه تکنیک هایی یاد داد بهت؟ الان دیگه نداری؟

اصلی ترینش این بود دارو مصرف میکردم 

سرم گرم باشه نه دیگه

اگه خواستی درخواست دوستی بده فردا برات کامل تعریف میکنم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اصلی ترینش این بود دارو مصرف میکردم سرم گرم باشه نه دیگهاگه خواستی درخواست دوستی بده فردا برات کامل ...

دادم عزیزم 

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باحالی🥰

باحال چی گلم این فک کنم عقده باشه که توذهنم عقده دیده شدن دارم همش دلم می خواد بهم توخیالم توجه شه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

منم از اول اینجوریم با یه نفر خودمو تصور میکم تو یه جایی بعد بیرون که اون ادمو میبینم اون فکر و خیالام میاد یادم خجالت میکشم

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒