2777
2789
عنوان

عشق اول

657 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.بچه ها من ی عذاب وجدان دارم ک نمیدونم باهاش چکار کنم من قبل ازدواج باهمسرم عاشق پسر عموم بودم چند سال این عشق دوطرفه و اززمان بچگی بود وکلا ماشیرینی خورده هم بودیم ی عشق پااااااااک وقشنگ فقط منتظربودیم بزرگترشیم تاازدواج کنیم ک متاسفانه اون فوت شد ومن موندم و ی عشق ناکام.خیلی تو حال و هواش موندم و اذیت شدم سنم کم بود هنوز ولی خیلی زودبزرگ شدم ودردداشتم تو سینم حتی دوست داشتم ازدواج نکنم ولی خب نمیشد.حالا شوهرم رو دوست دارم وواقعا عاشقشم اما نمیتونم از فکر عشق اولم بیرون بیام خاطره زیادی هم باهم نداریم نه بیرونی ن تلفنی هیچی هیچی.فقط هر وقت اهنگی میشنوم دلم بگیره یاهرچیز دیگه ناخوداگاه فکرم سمت اون میره اینکه هنوز بعد ده سال باورم نشده.حس عذاب وجدان میکنم اینکه این ی نوع خیانته ولی دست خودم نیس.قلبم هنوز پر از اون عشقه حتی باوحودابنکه نیستش ولی هنوزعاشفشم نمیدونم بااین حس عذاب وجدانم چکارکنم.ببخشید ک طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساست قابل درکه

سعی کن از هرچی کع اونه به یادت میاره دوری کنی تا کم‌کم به فکر نکردن بهش عادت کنی 

دلتو ذهنتو به زندگیت بیشتر گرم کن عزیزم 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

عزيزم 😢😢😢حق داري. ميدونم دست خودت نيست. خدا كمكت كنه

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸

عزیزم اونم نمیشناختیشو خیلی باهاش نبودی که از همه ی جوانب بشناسیش

این عشقو خودت تو ذهن خودت بزرگو قشنگ ساختی

مطمئن باش یه سال باهاش رابطه میداشتی دیگه حست اینقد شدید نبود.پس بچسب به این ده سالی که با شوهرت داری

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙