2777
2789
عنوان

سوال مهمی دارم خانما بیاین لطفا

195 بازدید | 16 پست

امکان داره کسی باردار باشه اونم ۲یا ۳ ماه ولی هیچ علایمی نداشته باشه به غیر ورم شکم؟ و هر ماه هم پریود باشه بازم امکان داره باردار باشه بدون علایم؟

لطفاً بگینننن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوستم سر سه ماهگی متوجه شد هم پریود میشد  هم دکتر رفته بود اصلا متوجه نشده بود

علائم خستگی و این چیزارو هم داشت

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

نه باباخیالت راحت فوقش لکه بینی ماه اول باشه این چیزافقط تونی نی سایته کی هم حاملس هم سروقت پریودبشه ...

😂😂🥲🥲🥲🥲🥲🤧ایشالله ک اینطور باشه دارم سکته میزنم

مرسی عزیزم ببخشید حتی اگر بیبی چک منفی بشه؟ من آخرین رابطم ۴ ماه پیش بود بعد یک ماه بعدش بیلی چک زدم ...

ن باباااا 

اونی که میشناختم هر روز رابطه داشتن 

تو دوره عقد اصلا زیربار رابطع نرو 

چون شوهرت برای عروسی سرد میشه

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚