2777
2789

به نظر من شوهری که پشت زنش نیس و ازش دفاع نمیکنه

شوهری ک مستقل نیس بچه ننه س و درامدشو صرف مادر خواهرش میکنه و برا زنو بچه ش کم میزاره

اینا بدترین اخلاق میتونه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرحمی

رحم که داشته باشی نه از نفقه کم می ذاری، نه دلت میاد الکی خرج خانواده ات بکنی و زنت یه عمر مستاجر باشه، نه بی غیرت میشی، نه پشت زنت رو خالی می کنی

دقیقتر بگم احتمالا بالاترین خصلت یه مرد تقواست

آخه یه حدیث هست میگه دخترت را به مرد باتقوا شوهر ده اگر او را دوست داشته باسد او را گرامی می دارد و اگر نداشته باشد به اون ظلم نمی کند

چند زنه بودن خودش ظلمه دیگبعد کیا حدیثو گفتن

مسائل رو قاطی نکنید

حدیث رو می تونستی سرچ کنی ببینی از کیه 

خدا در قرآن گفته شما نمی تونید عدالت رو برقرار کنید پس به یکی اکتفا کنید. بر خلاف تصور شما خدا در مورد حق زن خیلی حساسه. تجربه گرها ی برنامه زندگی پس از زندگی می گفتند نسبت به حق پدر و مادر ، حق زن رو بیشتر سخت گیری می کردند.

دلت پره ها ندا خانم😁

من شوهر ندارم اصلا😂😂😂🤣

ولی هر متاهلیو دیدم چه خانم چه اقاا دلشون پر بوده

میددنی چرا؟

چون با شناخت کامل ازدواج نکردن مثلا خارجیا سالهاا باهمن و حتی بچه هم میارن ولی تا مطمئن نشدن ازدواج نمیکنن

نمیگم کار اونا درسته منظورم کلاا شناخته

میگم اقا وقتی خودت بلاتکلیفی چه مرد چه زن وقتی بلاتکلیفی ک اصلا چی میخوایی از زندگی کی هستی و... چرا ازدواج کنی اصلاا