2777
2789

سلام خانوما

ببخشید اینجا دارم میگما ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم چند روزه نتونستم دفع کنم نفخ شدید هم دارم که اونم به سختی دفع میشه 

شربت فیژان و قهوه و خاکشیر داغ هر چیزی میخورم هیچ تاثیری نداره 

اشتهام تغییر نکرده اتفاقا گشنه‌م هم میشه ولی دفع ندارم چیکار کنم 🥲🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای یبوست هر روز صبح ۳ ؛ ۴ لیوان آب ولرم گرم بخور

نه اینکه پشت سر هم

مثلا هر ده دقیقه یک لیوان

خیلی خوب و موثره و برای یبوست؛ عفونت ؛پوست ؛کلیه و...مفیده

فعلا شیاف یا قرص بیزاکودیل استفاده کن تا تخلیه بشه روده ات

کیوی رسیده بخور 

با غذاهات فلفل دلمه ای؛ سالاد ؛سبزی بخور 

اینا باید توی روتین زندگیت باشه تا یبوست و بواسیر و زخم مقعد اینا نگیری و شکمت مرتب کار کنه و بهش فشار نیاد.

یبوست خودش به تنهایی کلی بیماری و عوارض میاره

فعالیت میکی فیبر میخوری؟ سابقه داشتی اینجوری بشی یا بار اوله؟

آره فیبر همیشه کنار غذام مصرف میکنم فعالیتم هم معمولیه 

ولی قبلا هم سابقه‌شو داشتم اما اینقدر طول نکشیده 🥲 خودمم تو خوابگاهم نمیدونم چیکار کنم دیگه

دوش بگیر بشین تو تشت آب گرم 

صبح یا بقیه ساعات روز

با شکم خالی دو لیوان بزرگ آب بنوش البته آب ولرم سرد نباشه داغ هم نباشه سر بکش

چای نخور ی مدت

غذای نونی و برنج ماکارونی نخور تا بهتر، شدن وضعیتت

و بقیه موارد هم که میدونی چی ملین هست انجام بده

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ملین زیاد دارم میخورم اتفاقا گلاب به روتون اسهال دارم ولی دفع نمیشه 🤦🏻‍♀️

اگه میتونی از دارو خونه  پارافین خوراکی بگیر همونجا دکتر هم هست طرز مصرف شو بپرس 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
برای یبوست هر روز صبح ۳ ؛ ۴ لیوان آب ولرم گرم بخورنه اینکه پشت سر هممثلا هر ده دقیقه یک لیوانخیلی خو ...

سلام عزیزم

اتفاقا سالاد و فیبر پایه‌ی برنامه غذاییمه ولی من مشکل گوارشی دارم یه دوره دکتر رفتم دارو مصرف کردم تاثیر زیادی نداشت 

سبک زندگیمو عوض کردم یکم بهتر شدم ولی هرزگاهی اینجوری میشم 

این بار خیلی بیشتره مدفوعم شله ولی راحت دفع نمیشه