2777
2789
عنوان

چطور بهترین آرایشگاه نزدیک خونه رو پیدا می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 79 پست
چقدر کاربردیه برای همه شهرهاست ؟

بَر و رو یه مرجع برای معرفی سالن‌های زیبایی و آرایشگرهاست که به هر کسی این امکان رو می‌ده تا سالن‌های اطراف خودش رو، در هر کوچه و محله‌ای، به راحتی پیدا کنه. هدف ما اینه که زیبایی برای همه دسترس‌پذیر باشه، چه در تهران، چه در هر شهر دیگه! ✨😍

برای من، وقتی می‌خوام آرایشگاه انتخاب کنم، تجربه و برخورد خیلی مهمه. یه آرایشگر حرفه‌ای که با حوصله و خوش‌برخورد باشه، حس خوبی می‌ده و آدم با خیال راحت می‌ره پیشش. البته قیمت هم باید منطقی باشه. 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم وقتی می‌رم آرایشگاه حس راحتی و خوشایندی داشته باشم، نه اینکه از رفتار آرایشگر یا پرسنل ناراحت بشم. چون بعضی از آرایشگاه ها با اینکه کارشون خوبه ولی اینقدر محیط و رفتارشون سمیه که آدم از آرایشگاه رفتن پشیمون میشه.

همه این جور کارا فقط برای خانم هاست 

ما هم ارایشگاه میبرم بابا

وولکس واگن، ماشینیه که مثل یه دوست وفادار همیشه همراهت می‌مونه؛ طراحی ساده ولی بی‌نهایت کاربردی، قدرت و راحتی رو بهت می‌ده که هر جاده‌ای رو به راحتی طی کنی. هر وقت پشت فرمونش بشینی، می‌فهمی که انتخابت درست بوده!

یه بار رفتم یه آرایشگاه نزدیک خونه که دوستم معرفی کرده بود. محیطش شلوغ و درب‌وداغون بود، ولی گفتم شاید کارشون خوب باشه. بهش گفتم یه مدل خاص می‌خوام، ولی اصلاً گوش نکرد، هر کاری دلش خواست کرد! آخرش یه مدل عجیب زد که اصلاً بهم نمی‌اومد. وقتی بهش گفتم این چیزی نیست که خواستم، خیلی پر رو گفت: "اینجوری مده، عادت می‌کنی!" 😐 هم موهام خراب شد، هم کل روزم. از اون به بعد فقط جایی می‌رم که بدونم هم کارشون خوبه، هم به حرف مشتری اهمیت می‌دن.

همه این جور کارا فقط برای خانم هاست ما هم ارایشگاه میبرم بابا

حتی برای پیدا کردن آرایشگاه مردونه هم می‌تونی به بَر و رو سر بزنی!😉

اینجا جاییه که می‌تونی سالن‌های اطراف خودت رو راحت پیدا کنی، چه برای خانم‌ها، چه برای آقایون  💇‍♀️💇‍♂️

من که یک مادر با یه بچه شش‌ساله هستم و وقت خیلی کمی برای خودم دارم، وقتی می‌خوام آرایشگاه برم، بیشتر به زمان و سرعت اهمیت می‌دم. چون باید سریع کارم انجام بشه و از اونجا برم. همچنین برخورد خوب آرایشگر هم خیلی برام مهمه. وقتی آدم یه بچه داره، دیگه وقتش خیلی محدود میشه و باید جایی بره که آدم باحوصله و محترم باشه. الان سایتتون چک کردم خیلی خوب بود، دفعه بعد که خواستم برم آرایشگاه حتما امتحان می کنم.

یه بار رفتم یه آرایشگاه نزدیک خونه که دوستم معرفی کرده بود. محیطش شلوغ و درب‌وداغون بود، ولی گفتم شا ...

واقعا ناراحت‌کننده است که چنین تجربه‌ای داشتی! 

خوشبختانه، در بَر و رو می‌تونی با انتخاب سالن‌هایی که نظرات واقعی مشتری‌ها رو خونده باشی و نمونه کارشون رو ببینی، تجربه بهتری داشته باشی. اینجا همه‌چیز به شفافیت و احترام به خواسته‌های مشتری‌ها بستگی داره.

امیدوارم دفعه بعد بهترین تجربه رو از یه سالن زیبایی داشته باشی! 🌟

من تازه یه هفته است امدم اسباب کشی کردم محله جدید زیاد این دور و بر رو نمیشناسمچه خوبه که چشمم به ای ...

خیلی خوشحالیم که اینجا رو پیدا کردی! ❤️

برای پیدا کردن آرایشگاه‌های اطراف محله‌ات، می‌تونی به سایت بَر و رو بری و از نقشه استفاده کنی. راحت می‌تونی سالن‌های نزدیکت رو ببینی و حتی نظرات مشتری‌ها رو بخونی.

امیدواریم اولین تجربه‌ت عالی باشه! 🌟

من که یک مادر با یه بچه شش‌ساله هستم و وقت خیلی کمی برای خودم دارم، وقتی می‌خوام آرایشگاه برم، بیشتر ...

خیلی خوشحالم که سایت بر و رو براتون مفید بود! 😊

با توجه به زمان محدود شما، خوشحالیم که می‌تونید سالن‌هایی رو پیدا کنید که هم سرعت خوبی دارن و هم برخورد محترمانه.

حتما از خدمات ما برای وقت‌هاتون استفاده کنید، چون هدف ما همین راحتی و آرامش شماست! 🌸