2777
2789
عنوان

چطور بهترین آرایشگاه نزدیک خونه رو پیدا می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 79 پست
ممنون از توجه شما! 🌸 ما نیازی به کاربر برای گذاشتن کامنت نداریم. تاپیک‌های تبلیغی معمولاً در صفحه ا ...

آره، کاربری های سال ۹۲، ۹۷، ۹۸ کاربریهای جدیدن با چندتا دونه پست! نمردیم و معنی کاربر تازه عضو شده هم فهمیدیم

.

آره، کاربری های سال ۹۲، ۹۷، ۹۸ کاربریهای جدیدن با چندتا دونه پست! نمردیم و معنی کاربر تازه عضو شده ه ...

وقتی یک پلتفرم با هدف کمک به زیبایی خانم‌ها وارد می‌شه، به جای ایجاد تنش، بهتره که از این گام به جلو خوشحال باشیم. چون اگر ما از این حرکت حمایت نکنیم، به نظرتون کی می‌خواد این مسئولیت رو به دوش بکشه؟!

شاید این فرصت رو بشه به چشم فرصتی برای زیباتر کردن جامعه زنان و ارتقای کیفیت زندگی همه‌مون دید... 

بیاید با هم این مسیر رو طی کنیم تا نتیجه‌اش برای همه ما مفید و پربار باشه. 😊💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال شدم برام بهترین هارو بر چه اساسی انتخاب می کنید نظر ادمایی که رفتن یا چیز دیگه ای؟

ما اینجا تلاش کردیم تا همه اطلاعات لازم رو در اختیارتون بذاریم تا خودتون بتونید با توجه به نظرات کاربران، نمونه‌کارها و قیمت‌ها، بهترین انتخاب رو در شهر و محله خودتون داشته باشید. در نهایت، این شما هستید که با توجه به تجربه‌های دیگران و نیاز خودتون می‌تونید تصمیم نهایی رو بگیرید. 😊✨

ما مشکلی نداریم، فقط میگیم چرا ما رو احمق فرض میکنید؟

ما هیچ‌وقت قصد جسارت به شان و شخصیت شما رو نداریم.  هدف ما همیشه احترام و حمایت از خانم‌های عزیزی مثل شما بوده و هست. ❤️

اگر هم چیزی به نظر شما ناخوشایند اومده، قطعا قصد نداشتیم.  

در نهایت هدف ما کمک به شماست تا با آگاهی و راحتی بیشتر سالن و آرایشگر خودتون رو انتخاب کنید 😊

جاهایی که میرم ارایشگاه فقط کارشون خوبه اما محیط انچنان خوبی ندارهاگه جایی همه اینارو بشه توش ببینی ...

تو سایت بَر و رو شما می‌تونید نمونه‌کارها رو ببینید، یه سری سالن‌ها حتی تصویر محیط سالن هم گذاشتن. قیمت‌ها هم به راحتی در دسترسه و می‌تونید نظرات سایر کاربران رو بخونید. اینجوری بعد از اینکه خیالتون راحت شد، می‌تونید تماس بگیرید و از خدمات استفاده کنید.

امیدواریم بتونید جایی پیدا کنید که هم محیطش عالی باشه و هم کیفیت کارش! 😊✨

آرایشگرا جوری خودشونو میگیرن انگار متخصص مغز و اعصاب عن برای من که آرایشگر حوب وجود نداره

کاملاً درک می‌کنم که چطور بعضی برخوردها ممکنه ناراحت‌کننده باشه
هدف بَر و رو اینه که فرهنگ‌ها و رفتارهای غلط بین مشتری و آرایشگر رو از بین ببره.

این وقتی محقق میشه که زیبایی برای همه قابل دسترس باشه و شما حق انتخاب‌های بیشتری داشته باشید

. وقتی انتخاب‌های مشتریان زیاد باشه، مشتری‌مداری برای سالن ها به یه اصل تبدیل میشه! 😊

اگه کسی خودش ارایشگاه داشته باشه شرایط اینکه بتونن داخل سایت شما معرفی بشن به چه شکله؟میشه توضیح بد ...

عضویت تو سایت بَر و رو برای تمام سالن‌ها و آرایشگران کاملاً رایگانه و فقط ۱ دقیقه زمان می‌بره تا به خانواده بَر و رو ملحق بشید!

شما می‌تونید نمونه‌کارها و قیمت‌هاتون رو بذارید و مشتری‌ها بیشتری جذب کنید

چرا این خدمات رایگان هست؟ 

چون هدف ما اینه که همه سالن‌ها بتونن به راحتی معرفی بشن و زیبایی برای همه مردم قابل دسترس‌تر بشه.

بیاید، با هم این تغییر رو رقم بزنیم! 😊