2821
2789
عنوان

در آموزش رانندگی به چی دقت کنم⁉️

92 بازدید | 9 پست

از مربی در آموزش چه درخواست هایی داشته باشم ؟

بیشتر سعی کنم چه چیزی رو یاد بگیرم و دقت کنم ؟

به نظرتون چه مدت بعد از جلسه آخر وقت مناسب امتحان شهری است ؟ فردای جلسه آخر اوکیه ؟ (چون نمیتونم با ماشین خودمون تمرین کنم)

گواهینامه چندوقت بعد از قبولی صادر میشه و به دستم میرسه؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

۱ ماه بعد هیچی فقط گیج بازی درنیار و ترسو نباش

به نظرت مربی بیشتر تاثیر داره یا خودم ؟

میشه همان دفعه اول قبول شد ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازمون تپه بنز واقعا سختهاتوبوس شهری راحته۱ ماه بعدم میاد گواهی

داداش نمیخوام گواهینامه پایه ۱ بگیرم که...😂

همون پایه ۳ رو قبول بشیم کافیه😂

به نظرت مربی بیشتر تاثیر داره یا خودم ؟میشه همان دفعه اول قبول شد ؟

اگه مربیت زنه ک خوب نیس چون میترسه ماشیمو دست خودت نمیده همش کنترل میکنه 

تو قواعد و قوانینو ک اموزش میده خوب یاد بگیر بعد بیا با ماشین خودت تمرین کن وگرنه ۲۰ بار شهری رد میشی

اگه مربیت زنه ک خوب نیس چون میترسه ماشیمو دست خودت نمیده همش کنترل میکنه تو قواعد و قوانینو ک اموزش ...

مربی خانمه ولی میگن اکثر هنرجو هاش دفعه اول و دوم قبول میشن 

من گفتم هیچی بلد نیستم ؛ آموزشگاه یکی دیگه رو معرفی کرد بهم من چون اسم این مربی رو شنیده بودم گفتم با ایشون کلاس بردارم

گفتن هر دو شون در یک سطحن ولی چون ذهنم پیش این یکی بود همین رو برام اوکی کردن

2825
2823
2791
2779
2792