2777
2789
عنوان

روغن کرچک برای تقویت مژه چطوره

57 بازدید | 7 پست

من مژه هام خیلی بلند و پر بود اما بعد ازاینکه از مژه ریسه ای استفاده کردم همش ریخت ، یعنی هر دفعه که میخواستم مژه های مصنوعیمو جدا کنم ، کلی از مژه هامم همراهش کنده میشد😂 امروز دیگه انقدر خالی شده بودن مژه هام که یلحظه خودم ترسیدم

توروخدا اگه راه حل واقعا موثری دارین بگین:( یادمه یکی از کاربرای اینجا میگفت از روغن کرچک استفاده کرده اما خودم شنیدم ممکنه نتیجه عکس بده و باعث ریزش بشه

لطفا اگه اطلاعی دارین کمکم کنین ممنونتون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم واقعیت برام مژه هام رو بلند تر کرد ولی خیلی رو بیناییم تاثیر گذاشته چشمام ضعیف شده هعی میگم دختر عقل نداشتی واقعا این کارو کردی هر کاری کنی انگار باز یه مقدار می‌ره داخل چشم

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

روغن آرگان بگیر 

منم همینطوری مژه مصنوعی گذاشتم بیشترش ریخت 😐 

روغن آرگان گرفتم هم پرپشت شد هم بلند

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎