2777
2789
عنوان

ویار

109 بازدید | 10 پست

من هفته 14هستم ففط کمی بیحالیم کمتر شده و معدم آرومتر هنوز علایمم هست مثل تهوع و استفراغ اگه سردی بخورم سریع حالم بد میشه سونو ان تی جنسیت رو پسر احتمال داد . به نظرتون دیگه نباید ویارم قطع بشه؟نکنه تا آخر ادامه دار باشه

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه بگي سونو ان تي چجوريه؟ يكي گفت ٥ساعت طول كشيده

واسه من یک ربع طول کشید تازه انقدرم که باحوصله و خوش اخلاق بود انقدر طول کشید مثل بقیه سونو هافقط دقیقتره و سونو گرافیست متخصص انجامش میده 

ميشه بگي سونو ان تي چجوريه؟ يكي گفت ٥ساعت طول كشيده

نه بابا عین سونوگرافیای دیگس از روشکم برامن ۵دقیقه بیشترطول نکشید!

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
نگران نباش کم کم قطع میشه من سر بچه اولم تا۴ماهگی ویار داشتم خیییلی اذیت شدم ولی شمازودتر خوب میشی&n ...

ممنون عزیزم. آخه سر دخترم انگار زودتر قطع شد نگران شدم نکنه طول بکشه

ممنون عزیزم. آخه سر دخترم انگار زودتر قطع شد نگران شدم نکنه طول بکشه

نه عزیزم انشا... زودترتموم میشه منم سردخترم ۴ماه طول کشید ولی اگه سردی اذیتت میکنه کمتر بخور یا خرماباغذات بخور تا سردیش اذیتت نکنه

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

من تهوع ندارم اما اگه گرمی بخورم حالم بعد میشه .ایا بستگی به جنسیت جنین داره؟؟؟اینکه بعضی گرمی یا سردی نمیتونن بخورن؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من تهوع ندارم اما اگه گرمی بخورم حالم بعد میشه .ایا بستگی به جنسیت جنین داره؟؟؟اینکه بعضی گرمی یا سر ...

نمیدونم. من سر دخترم اینجوری نبودم اما ایندفعه باید همش بعد غذا خرما یا نبات بخورم وگرنه حالم بد میشه . سریع سردیم میشه