2777
2789

تو اتاق بود، من دیوار به دیوارش توی سالن

سکته قلبی بعد از ۱۰ ماه درد کشیدن به علت نامعلوم

💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیشون جلوی چشام پرپر شد نمیدونستم چیکار کنم ولی جون دادن و ایست قلبی عزیزترین کسمو دیدم و فقط گریه میکردم

آخرین جملشم رو به بابام این بود که بچه هام چی میشن مارو میگفت

بابامم قبل از مرگش انگار بدونه دیگه عمرش به دنیا نیس

میگفت من همین روزا کارم تمومه حتی پول میزد به حسابم که یه وقت بی پول نمونم بدون اون

آخرشم میگفتن تو بیمارستان همش اسم منو میگفت و با چشم باز مرد دیییر رسیدم و همش حس عذاب وجدان لعنتی باهامه 

لحظه اسمونس شدن بابا داداشم تو شکم مامانم بودم:)))

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

من یکیشون جلوی چشام پرپر شد نمیدونستم چیکار کنم ولی جون دادن و ایست قلبی عزیزترین کسمو دیدم و فقط گر ...

الهی بمیرم برای اون لحظه ات، روحش شاد، من ده ساله دارم بهش فکر میکنم و مطمئنم مامانم به پرستاری که بالای سرش بوده همبن جمله رو گفته که بچه هام جی میشن😭😭😭😭😭

لحظه اسمونی شدن دختر خاله ۱۲ سالم ک عین خواهرم بود  تو راه بودیم داشتیم میرفتیم تهران ملاقاتش خالم گفت کفششو بیارین ببریمش مشهد خوب شد رسیدیم دم در بیمارستان فقط یادمه  کل موهامو کندم گفتن دخترتون اسمونی ش)))

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

بچم مریض بود منه خاک برسر کنارش با اصرارمادرشوهرم خوابیدم گفت یکم استراحت کن من حواسم به بچه هست بهم گفت روت بکن اون طرف بخواب 

منم خوابیدم وقتی بلندشدم بچم کشیده بود رفته بود بعدچندسال هرموقع یادم میادگریه میکنم هیچوقت خودمو نمیبخشم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

بچم مریض بود منه خاک برسر کنارش با اصرارمادرشوهرم خوابیدم گفت یکم استراحت کن من حواسم به بچه هست بهم ...

ببخشید متوجه نشدم چیشددد؟

الهی بمیرم برای اون لحظه ات، روحش شاد، من ده ساله دارم بهش فکر میکنم و مطمئنم مامانم به پرستاری که ب ...

سخت ترین درد دنیا سوگ عزیزه هیچ وقت نمیتونم اون لحظه رو فراموش کنم الان فقط دلتنگ میشم و اشک میریزم

بچم مریض بود منه خاک برسر کنارش با اصرارمادرشوهرم خوابیدم گفت یکم استراحت کن من حواسم به بچه هست بهم ...

الهی بمیرم خیلی درد بزرگیه عزیزم خودتو ببخش چون هیچکس مقصر نبوده

توحرم امام رضابودم دقیقا روحش رو دیدم نگرانم بود ومن چندساعت بعد فهمیدم اون لحظه برا همیشه رفت

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
ببخشید متوجه نشدم چیشددد؟

ازبس حالم بدشد نفهمیدم چی تایپ کردم

بچم مریض بودحالش بدبود خونه مادرشوهرم بودیم ظهربودکناربچم دراز کشیدم مادرشوهرم گفت یکم بخواب من حواسم به بچه هست وگفت بهم روت بکن اون طرف بخواب منم خوابیدم وقتی بیدارشدم دیدم بچم پرکشیده رفته من خاک برسر خواب بودم وقتی بچم جون داد

موقعی که بیدارشدم روم کردم طرف دخترم دیدم پتو روی سردخترمه مادرشوهرم بالای سرش بهش گفتم چراپتوانداختی روی سربچم خفه میشه اومدم پتو روش بردارم بچه گذاشت توی بغلش بهم نداد دیدم یکم لب بچم آبی شده بهش گفت وای بچم حالش بدشده داره تشنج میکنه بچمو بده بهم نداد دادزدم شوهرم صدا زدم بیا بچمو ازمامانت بگیربهم بده دیدم صدای گریه شوهرم بلدشد اونجابود که فهمیدم بچم مرده ومن همیشه عذاب وجدان دارم که چراخوابیدم وهیچوقت خودمونمیبخشم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍