2777
2789
عنوان

چجوری‌ کات کنم تموم کنم رابطرو

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 55 پست

ببین عزیزم باید جوری نگی که طرف دلش بشکنه یا اعتماد بنفسش از بین بره اونوقت خدا هم خوشش نمیاد 

قشنگ شرایطش رو بسنج درجا تصمیم نگیر ببین اگه این رفت بهتر ازاین میاد سراغت؟ همه چی رو که قطعی تصمیم گیری کرد و جوابت نه شد ، بهش بگو من ازت خوشم اومد وبه خانوادم گفتم که رسمی تر کنیم و پدرم خواستن یو استخاره هم بگیرن که متاسفانه بد اندر بد اومد و گفت هر کاری مد نظرتون هست کنسل کنید آخرت خوبی نداره و من چون به قران اعتقاد قلبی دارم به احترام بهش پا روی دلم میزارم و میگم برای همیشه از هم خدافظی کنیم و ارزو دارم بهترینش سرراهت بیاد و خوشبخت شی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به این موارد دقت کن ، خانوادش لولش پایینتر از خانوادت نباشه ، خونه و ماشین و درامد داشته باشهخ ...

از لحاظ کلاس رفتار از ما پایینترن 

اما از مالی بالاتر 

خونه ماشین داره 

ظاهری خوبه اما به دل من کلا نمیشینه

الان بگم یا بعدا چون ۵ ماه گذاشتیم واسه اشنایی

هر چی زود تر بگی بهتر 

یهو میزاری زمان خیلی میگذره یهو میبینی سر سفره عقدی و دیگه نمیتونی کاریش کنی 

زود تر هم بگی اون بنده خدا الکی درگیر تو نیست میره پی زندگی خودش 

خلاصه زودتر خودتو نجات بده نترس هم .

از لحاظ کلاس رفتار از ما پایینترن اما از مالی بالاتر خونه ماشین داره ظاهری خوبه اما به دل من کلا نمی ...

الان کمتر پسری خونه و ماشین داره یا آزادی میده به زنش یا اهل مسافرت باشه و یا رفیق باز نباشه ، چه کاراش باعث شده تو بهش عادت نکنی؟ برونگرا هس؟ تو این مدت احساسی خوب نبود؟ 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

الان کمتر پسری خونه و ماشین داره یا آزادی میده به زنش یا اهل مسافرت باشه و یا رفیق باز نباشه ، چه کا ...

ظاهرش اینا به دلم نمیشینه

بهم حس خوبی نمیده دوسش ندارم 

کلا اینجوریم به هیچ مردی نمیتونم فکر کنم