2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه ک از بی بی چک سر در میارید میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم خوبی بی بی چک زدم زیر ۲ دقیقه ی هاله صورتی افتاد با چشم دیده میشه برام دعا کن عزیزم🥺🥺

ای جونم سلام به روی ماهت الهی هزار هزار شکر ممنونم که بهم خبر دادی مامانی قشنگ🥰🥰🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام انشالله که بارداری ، ولی حتما ازمایش بتا بده و پیش دکتر برو تا چک کنه و برات سونوی لازم رو بنویسه چون گاهی اوقات خارج رحمی هم ممکنه بشه یا پوچ باشه در هر صورت مراقب خودت باش ، اینو نگفتم که استرس بگیری گفتم اگاهیت بره بالا ،مثل من نشی 

ای جونم سلام به روی ماهت الهی هزار هزار شکر ممنونم که بهم خبر دادی مامانی قشنگ🥰🥰🥰

خاهش میکنممم دورت بگردم من ازت ممنونمممم مرسییی❤️😍

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

سلام انشالله که بارداری ، ولی حتما ازمایش بتا بده و پیش دکتر برو تا چک کنه و برات سونوی لازم رو بنوی ...

بی بی چک زدم مثبت بود 

ممنونم ازشما چشم حتماااا 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خاهش میکنممم دورت بگردم من ازت ممنونمممم مرسییی❤️😍

خدانکنه 

منو یادت باشه از این به بعد هر سوالی داشتی ازم بپرسی من اینجا کنار مامانها هستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدانکنه منو یادت باشه از این به بعد هر سوالی داشتی ازم بپرسی من اینجا کنار مامانها هستم

چشم عزیزم ممنونممم مهربون خانوم😍🫂

عزیزم بی بی چک زدم اگه دوست داشتی بیا اون تاپیکم و ببین