2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه ک از بی بی چک سر در میارید میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست

مبارکه

کاش قسمت منم بشه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی امروزم بزنی فقط چهار ساعت نباید ادرار کنی تا غلیظ بشه

الان بی بی چک ندارم دیگه صبر میکنم قشنگ صبح بشه بالاخره یروز هم یروزه 

میترسم بزنم و نشون نده 🥺🥺

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

مبارکهکاش قسمت منم بشه

هنوز ک هیچی معلوم نیس🥺ولی ممنونممممم

انشاله شمام اینماه باردار میشی قشنگممم🤍🫂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

سلام قشنگم مرسی تو خوبی؟ممنونم انشالع 🥺🤍

خوبم مرسی🤍

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

شکر ک خوبی

قربونت 

هر تایپک بارداری زدی برات صلوات فرستادم باردار باشی

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

قربونت هر تایپک بارداری زدی برات صلوات فرستادم باردار باشی

عزیزمممم فدای مهربونیت بشم قشنگِ من 🥺🤍🫂اینروزا خیلیی بهم ریختم حس های متضاد و عجیبی دارم و بیشتر از همه میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه

عزیزمممم فدای مهربونیت بشم قشنگِ من 🥺🤍🫂اینروزا خیلیی بهم ریختم حس های متضاد و عجیبی دارم و بیشتر ...

خدانکنه عزیز من🤍🌸

منفی فک نکن انشاءالله همه چی درس میشه..

🤍🫂🌸

سلام عزیزم 

بی بی چک زدم ی هاله انداخته زیر ۲دقیقه حیف ک نمیشه عکس گذاشت هالش صورتیه واضح با چشم دیده میشه باورم نمیشه🥺🥺🥺🥺

حتما فردا صبح بی بی چک بزنید منم تگ کنید خوشحال بشم براتون❤️❤️❤️

سلام عزیزم خوبی 

بی بی چک زدم زیر ۲ دقیقه ی هاله صورتی افتاد با چشم دیده میشه برام دعا کن عزیزم🥺🥺

سلام عزیزم بی بی چک زدم ی هاله انداخته زیر ۲دقیقه حیف ک نمیشه عکس گذاشت هالش صورتیه واضح با چشم دیده ...

سلام عزیزم 

وای خدای من خداروشکر ک بارداری بخدا خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلمممممم مبارکهههه🤭🤍🫂