2777
2789

لایک کن بیام نطراتو بخونم خودم مجردم و بیکار 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکم کن بعد بیام نطراتو بخونم خودم مجردم و بیکار 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بله 

تاثیر نداشته برای من 

چون همسرم نمیدونست شاغلم . بعد دوستی و علاقمند شدنش بهش گفتم . ولی بازم از کار و درآمدم خبر نداشت . تا مطمئن شدم چطور آدمیه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من شغلم آزاد بود و توی یک شرکت کار میکردم بازه زمانی اشنایی با همسرم شرایط روحی بدی داشتم ، از شرکت اومده بودم بیرون دستم توی جیب پدرم بود 

همسرم بهم امید داد ، انگیزه داد ، کمک کرد خودم شروع به کار کنم و مدیونشم بخاطر اینکه بازه زمانی که همه تحقیرم میکردن منو امیدوار کرد به زندگی و کمکم کرد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
من شاغل بودم کلا دنبال زن کارمنذ میگشته

حس بدی نگرفتی 

آخه منم خواستگارام خاک بر سرا دنبال زن شاغلن اونم بیشتر از همه معلم  

ب من میگه ترجیحا همسر شاغل بوده ک درکم کنه.البته ب جز مشاغل فروشندگی 

باقیش فرق نمیکنه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
حس بدی نگرفتی آخه منم خواستگارام خاک بر سرا دنبال زن شاغلن اونم بیشتر از همه معلم

نه چرا حس بدی بگیرم؟شغل من بخشی از وجود منه..شغلم پولم موقعیت اجتماعیم خونواده م قیافه م اینا منو میسازن من جدا از اینا نیستم..منم برای ازدواجم ملاک هایی داشتم که بخشی مادی بود..

ب من میگه ترجیحا همسر شاغل بوده ک درکم کنه.البته ب جز مشاغل فروشندگی باقیش فرق نمیکنه

درسته شرایط اقتصادی بد شده اما کاش معیار مردا حداقل شاغل بودن خانما نبود بلکه شخصیت و... می بود

شاغل و مجرد تازه شاغل شدم فعلا خواستگار نيومده 😅

از منی که متاهلم این نصیحتو پذیرا باش با کسی ازدواج کن که چشم به درآمدت نداشته باشه و تو رو بخاطر خودت بخاد، البته شوهرم خودمم همینطوره اما نسبت به حقوقم توقع داره