2777
2789
عنوان

برا عید چی بخرم نامزدیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 36 پست
پوستم چرب نیست یکم احساس میکنم بعد حموم خشک میشه مرسی ممنون عزیزم ایشالا توهم خوشبخت باشی همیشه

پوستت مختلطه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نوع پوستت بگی چیه بهتر راهنمایی میکنم ولی شوینده و ضد آفتاب حتما داشته باشضد آفتاب ایرانی خارجی داره ...

عزیزم ضد آفتاب درمالیفت واسه پوست خشک مناسبه؟

میشه قیمتش و بگین

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ضد آفتاب درمالیفت واسه پوست خشک مناسبه؟میشه قیمتش و بگین

من پوستم مختلطه ولی اینی که گرفتم  روش توشته برای پوست چرب من عید ۱۶۸ خریدم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خانوما میشه بگید این همه رو برای نامزدی بگیره..دیگه چی میمونه برای عروسی؟؟بهتر نیست بزار اونا خودشون تاچه حدمیخوان خرج کنن .چه خبره این همه خرج تراش.وقتی این خانوم میکه یه کرم ساده هم نزده خونه باباش.یکم ندید بدید بازی نیست؟؟

من بهت پیشنهاد می‌کنم از پندارشاپ کیف زنانه وارداتی بگیری، خیلی شیک و به روز هستن و کیفیتشون هم عالیه! برای لباس هم رنگ‌های شاد و کلاسیک مثل صورتی، آبی یا سبز روشن خیلی به عید می‌خوره. برای مدل هم می‌تونی از مانتوهای بلند و شیک یا حتی یه کت کوتاه شیک استفاده کنی که هم راحت باشه هم خوش استایل!