2777
2789
عنوان

برا عید چی بخرم نامزدیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 36 پست
مشکل اینه بابام هنوز نمیزاره ی کرم ساده بزنم تو دلم مونده بخدا

و اینکه عزیزم اینارو قراره خانواده پسر بیارن

و حتماااا  ست قند و قران  بله برون و اینارو خودت انتخاب کن که بعدااا حرص نخوری مال من و پدرشوهرم خریده بود انگار مال عهد بوق بودن. چادر سفید هم ک کنارش میزارن و همون لباسایی که گفتم. البته اینم بگم به وضع مالیشون نگا کن و اگه در توانشون نیست زیاد سخت نگیر مهم خوشبختیتونه❤️

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه عزیزم اینارو قراره خانواده پسر بیارنو حتماااا ست قند و قران بله برون و اینارو خودت انتخاب ...

نه عید تازه ازمایش خون و صیغه سادست (همون نامزدی)

ولی نکاتی ک گفتی حتما یادم میمونه برا عقدم

نه عید تازه ازمایش خون و صیغه سادست (همون نامزدی)ولی نکاتی ک گفتی حتما یادم میمونه برا عقدم

من انقددد همه کارامون  عجله ای شد چون پسر خاله همسرم بشدت مریض بود و باید تا دوروز بعدش حتما عقد میکردیم حتی گل سر و دسته گلمم باب میل خودم نشد و سر اینچیزای کوچیک خیلی حرص خوردم برنامه ریزی داشته باش😁😁😁

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

من انقددد همه کارامون عجله ای شد چون پسر خاله همسرم بشدت مریض بود و باید تا دوروز بعدش حتما عقد میک ...

اره حتماااا 

خیلی حساسم رو این چیزا 

ولی اگه مثلا ست و این چیزا نگیرن جدی خودمو میکشم 

اخع فامیلیم 

ندیدم زیاد رسم داشته باشیم 

نمیدونم اصلا از اینکه قراره چیکار کنن خبر ندارم استرس دارم نمیدونم کاری میکنن یا نه

کارو میکنن واسه بله برون میارن 

واسه بله برون لوازم ارایش،لباس بیرونی مجلسی بعضیام خونگی میارن،کفش و کیف، قرآن دفتر حلقه و طلا و...

لوازم آرایش 

کرم 

کانسیلر

کانتور 

پالت سایه

براش

ریمل

ژل ابرو

رژ

پرایمر

لیپ بالم

عطر

لباس بیرونی

مانتو 

شلوار 

بهار میوفته دیگه میتونی دورس هودی  بستگی داره به استایلت

کتونی 

کیف

شال 

واسه زیر مانتو لباس میتونی بگیری.

شومیز میتونی بگیری تازه عروسی دیکه نه یه پیرهن مجلسی ساده

لباس خونگی بگیرن برات

ست بهترین انتخابه

اکسسوریم 

حلقه ته

ساعت

النگو گردنبد مونده به خودشون 

چون عید میوفته ما رسم داریم اقلام خوراکی مثل آجیل ماهی میوه شکر وقند و اقلام مصرفی خانوار مثل تاید ریکا و صابون هم ببریم😅

اهل روتین پوستیم باشی لوازم شو میتونی بخری

خواستی بگو تایپ کنم برات

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اره حتماااا خیلی حساسم رو این چیزا ولی اگه مثلا ست و این چیزا نگیرن جدی خودمو میکشم اخع فامیلیم ندید ...

سنتیه ازدواجت؟

زنونه انتخاب نکن خمه چی رو رنگ های ملیح شیک دخترانه و ساده انتخاب کن سعی کن صاحب نظر باشی و همه چیز رو به نمی‌دونم ‌هرچی شما بگید برگزار نکن میتونی از پیچ های اینستا کمک بگیری و از قبل در مورد هر چیزی یه ایده داشته باشی 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
کارو میکنن واسه بله برون میارن واسه بله برون لوازم ارایش،لباس بیرونی مجلسی بعضیام خونگی میارن،کفش و ...

دستت درد نکنه

اره روتین پوستی بگو چی و چه مارکی بگیرم تاحالا روتین پوستیم نداشتم 

دستت درد نکنهاره روتین پوستی بگو چی و چه مارکی بگیرم تاحالا روتین پوستیم نداشتم

نوع پوستت بگی چیه بهتر راهنمایی میکنم 

ولی شوینده و ضد آفتاب حتما داشته باش

ضد آفتاب ایرانی خارجی داره

من درمالیفت میزنم

شوینده انواع مختلف داره سیپمل لافار نتروژینا بیواکوا و...

سرم ویتامین سی برای روشنی پوست تیرگی دور چشم خوبه

لک و تیرگی دور چشم داری کرم بگیر براشون برای لک خودمم نمیدونم ولی تیرگی دور چشم بیواکوا داره اونم کرم ویتامین سی هستش برند بیواکوا برند خوبیه ولی خب قیمتشم بالاست یه مقدار میتونی از آنلاین شاپها پکم بخری پک ویتامین سی دارن

مر طوب کننده خیلی مدل هستم همون سیمپل هست

ماسک ساده ترین راه ماسک ورقه ای ۱۰ ۱۵ بیشتر نیستش

بیواکوا خوبه ماسک خیار هست برنج هست و...

برای لبات اگر خشکه بالم بگیر

یه محصولی هست یه کاربر به اسم معصومه معرفی کرده بود لیپ بالم اسکین شیک ایشون راضی بودن 

برند فیس دوکسم خوبه 

راستی مبارکه خوشبخت بشی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نوع پوستت بگی چیه بهتر راهنمایی میکنم ولی شوینده و ضد آفتاب حتما داشته باشضد آفتاب ایرانی خارجی داره ...

پوستم چرب نیست یکم احساس میکنم بعد حموم خشک میشه 

مرسی 

ممنون عزیزم ایشالا توهم خوشبخت باشی همیشه