سلام. الهی شکر خوب شد. دخترم ۷سال و نیمه. پارسال من بهش شکر تیغال دادم. خوب شد .ولی امسال فقط با انتی بیوتیک خوب شد تقریبا چهارپنج ماهی شد که سرفه میکرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام. الهی شکر خوب شد. دخترم ۷سال و نیمه. پارسال من بهش شکر تیغال دادم. خوب شد .ولی امسال فقط با ان ...
آره همین چند روز پیش زیترومکس خورد .من بچم بستری هم شد دوماه پیش اما این سرفه تموم نمیشه .عزیزم چی دادی ک خوب شد ؟یعنی پنج ماه سرفه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت سرفه هاش ناجور بود ؟
آره همین چند روز پیش زیترومکس خورد .من بچم بستری هم شد دوماه پیش اما این سرفه تموم نمیشه .عزیزم چی د ...
ببین دختر من جوری شبها تو خواب سرفه میکرد که میگفتم دوراز جونش اتفاقی براش نیفته. تا خود صبح بیدار بود. طفلی صبح برای مدرسه رفتن خسته بود. هردارویی دادم فایده نداشت. پارسال از همین نی نی سایت پرسیدم خیلی ها گفتن شکر تیغال، منم از عطاری گرفتم و دادم انگار اب رو آتیش بود. به پسر چهارسالمم دادم.امسال ولی شکر تیغال خیلی براش خوب نبود. سفکسیم به دستور پزشک بهش دادم. خداروشکر خوب شد.