سلام. الهی شکر خوب شد. دخترم ۷سال و نیمه. پارسال من بهش شکر تیغال دادم. خوب شد .ولی امسال فقط با انتی بیوتیک خوب شد تقریبا چهارپنج ماهی شد که سرفه میکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام. الهی شکر خوب شد. دخترم ۷سال و نیمه. پارسال من بهش شکر تیغال دادم. خوب شد .ولی امسال فقط با ان ...
آره همین چند روز پیش زیترومکس خورد .من بچم بستری هم شد دوماه پیش اما این سرفه تموم نمیشه .عزیزم چی دادی ک خوب شد ؟یعنی پنج ماه سرفه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت سرفه هاش ناجور بود ؟
آره همین چند روز پیش زیترومکس خورد .من بچم بستری هم شد دوماه پیش اما این سرفه تموم نمیشه .عزیزم چی د ...
ببین دختر من جوری شبها تو خواب سرفه میکرد که میگفتم دوراز جونش اتفاقی براش نیفته. تا خود صبح بیدار بود. طفلی صبح برای مدرسه رفتن خسته بود. هردارویی دادم فایده نداشت. پارسال از همین نی نی سایت پرسیدم خیلی ها گفتن شکر تیغال، منم از عطاری گرفتم و دادم انگار اب رو آتیش بود. به پسر چهارسالمم دادم.امسال ولی شکر تیغال خیلی براش خوب نبود. سفکسیم به دستور پزشک بهش دادم. خداروشکر خوب شد.
میتونی عزیزم نون تست بخور تست پروتئین یا تست یبوس دار ولی در حد دو تا و اینگه برای خودت دسر رژیمی درست کن که زیاد اذیت نشی الان تونستی کاهش وزن داشته باشی؟؟ من 1 هفته است ک شروع کردم