2777
2789
عنوان

خرج بچهای مردمو شما میدید که فضولی میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 62 پست

این تعداد تایپیک که میزنن بچه نیارید مشکوکه 

بذار تا شب بگن کسی به حرف بقیه زندگیشو تنظیم نمیکنه 

خدا به من بده ۴ تا میخام فعلا تحت درمانم مشکل سقط مکرر دارم ولی انقد تلاش می‌کنم که آخر سر بشه 

این یه مشکل اجتماعیهیه عده فقط دارن نسل فقیر پرورش میدنخب این نتیجه نداشتن فرهنگ و سواد هست و باید ا ...

درسته

ولی هرکسی عقل داره دیگه بقیه ک نباید تو زندگی یکی دیگه دخالت کنن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل اون دوستانی که میگن چرا میخوای جدا بشی بچه آوردی خدا رو شکر اینقدر داریم و تن مون سالم کار ...

میشه بگی چنسالته؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دقیقا مثل اون دوستانی که میگن چرا میخوای جدا بشی بچه آوردی خدا رو شکر اینقدر داریم و تن مون سالم کار ...

خودتون؟شرایط شمارو نمیدونم اما هر چقدرم از پول بچه رو سیراب کنین هیچی براش مثل پدر نمیشه کسی که مشکل داره نباید بچه بیاره این یه چیزیه که پس فردا بچه افسرده شد جامعه رو درگیر میکنه و فقط به خودش مربوط نیست.

حرص نخور بچه سن بود خالش باردار بود این ناراحت بود ولی خودش یدونه بچه داشت عجب

نه آخه بعضیاشون بچه سن نیستند

۳۰ سال، ۴۰ سال!

اخیرا یه تاپیک بود خانم از بچه هاش نوشته بود یکی از کاربرها چنان توپید که زاییدن هنر نیست تو شاغل نیستی!

گفتیم مادر بودن خیلی مقدسه که میگید زاییدن

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان مگه ما قشر بی سواد داریم؟!

بله اینجا دارم به وفور میبینم ولی خوشبختانه همچین افرادی اطرافم نیستن

کسی که بی توجه به نیازهای بچه فقط بچه دار میشه قطعا سواد تربیت بچه نداره

منظور از سواد صرفا دانشگاه رفتن نیست عزیزم

این تعداد تایپیک که میزنن بچه نیارید مشکوکه بذار تا شب بگن کسی به حرف بقیه زندگیشو تنظیم نمیکنه خدا ...

انشاالله 

منم بچه زیاد دوس دارم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

دوست عزیز اینکه بچه دار شدن هرکسی به خودش ربط داره کاملا درسته 

ولی درست تر همون حرفیه سایرین دارن میزنن. بله چرا وقتی دو نفر باهم نمیسازن یه نفر دیگه رو وارد مشکلاتشون میکنن 

اون میشه توپ بازی والدین 

و به بقیه مربوطه چون اکثر کسایی که سادیسم دارن یا جرم و جنایتی انجام میدن یا تو زندگی متاهلی ناموفق میشن از دل همچین خانواده هایی بیرون میان 

توروخدا بچه اوردن رو فقط از لحاظ رفاه مالی درنظر نگیرین ارامش روحی حرف اولو میزنه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

حرص نخور بچه سن بود خالش باردار بود این ناراحت بود ولی خودش یدونه بچه داشت عجب

وای من چقدر حرص خوردم میگف هرکی بچه دار میشه دلم براش میسوزه و بچه برای پیری و کوری خوبه 😐😐اگه پیشم بود میدونستم چیکارش کنممممممم 😒😒

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

نه آخه بعضیاشون بچه سن نیستند۳۰ سال، ۴۰ سال!اخیرا یه تاپیک بود خانم از بچه هاش نوشته بود یکی از کارب ...

این اخه نوع حرف زدنش داد میزد سنی نداره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

تاپیک خاصی رو ندیدم ولی وقتی یکی رو می بینی که به نون شب محتاجه ولی سالی یکی به دنیا میاره عذاب می کشی. آدم نمی تونه کاملا نسبت به اطرافش بی توجه باشه. اون بچه ها حق دارن مثل آدم و با امکانات قابل قبول زندگی کنن. بچه ای که با کمبود و عقده بزرگ شده روی زندگی بقیه هم تاثیر می ذاره بعدا.

گفتی هر کسی عقل داره. نه خب. هر کسی عقل نداره. خانواده میان درخواست کمک مالی می کنن. می بینی بچه ی خیلی کوچیک دارن و خانم باز حامله اس. انگار ایشون باید به دنیا بیارن و بقیه وجدانشون ناراحت بشه و خرج بچه هاشو بدن.

بچه بیارین. ولی حداقل امکانات مادی و وقت رسیدگی به اون بچه رو داشته باشین. اگه دارین ده تا بیارین اصلا.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من تو یه جمعی بودم نظرسنجی کردن که چند تا بچه میخوایید

همه گفتن یه دونه نهایت دو تا

من گفتم دو تا دختر دوست دارم دو تا پسر

یکی خیلی رک گفت تعداد بچه و میزان سطح فرهنگ و تحصیلات باهم رابطه عکس دارن!

من کاری ندارم شاید نظرش واقعا تعداد بچه کم باشه ولی اصلا دلیل نمیشه ادم هرچیزی رو رک بگه

حتی اونجا یه لحظه با خودم گفتم همه دارن میگن یه دونه بذار منم یدونه بعد گفتم چرا باید تظاهر کنم هرکسی نظری داری عقیده ای داره شرایطی داره دیگه

میخوام بگم کلا مردم خیلی بی پروا نظر میدن 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
درستهولی هرکسی عقل داره دیگه بقیه ک نباید تو زندگی یکی دیگه دخالت کنن

متاسفانه یه عده واقعا عقل ندارن شاید اینجوری بقیه به خودشون بیاد

خانوم مستاجر تو خونه ی سی متری با دوتا بچه حتی نمیتونست دو کیلو شیرینی برای تولد بچه هاش بخره 

خب این زندگی سخت واقعا واجب بود دو تا بچه؟

آدم قلبش آتیش میگیره از بیفکری پدر و مادر