gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 عنوان خوشنویسی خطاطی 56 بازدید | 10 پست سلام دوستان اگه انجام میدید یا کسی اینجا میشناسید انجام بده تگش کنید ممنون میشم طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍 1403/10/29 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 یه بیت شعر میخام طرح دار بنویسه برای حکاکی میخوام طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
مامان_مریم_گلیا عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 221 داخل باسلام یا دیوار رو نگاه کن مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن میکند.
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 تا چه حد خوش بنویسه؟ برای چه مصرف و نیازی میخواهید؟ یه بیت شعر میخوام واسم طرح دار بنویسه برای حکاکی میخوام طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 داخل باسلام یا دیوار رو نگاه کن دارم جاهای متفاوت نگاه میکنم گفتم اینجا هم بهتون بگم شاید کسی پیدا کردم طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
همبند عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4588 یه بیت شعر میخوام واسم طرح دار بنویسه برای حکاکی میخوام با خودکار یا قلم و دوات اینا؟در حد کاملا حرفهای یا آماتور؟
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 با خودکار یا قلم و دوات اینا؟در حد کاملا حرفهای یا آماتور؟ مهم نیست با چی بنویسه من تو کامپیوتر طراحیش میکنم سبک نوشتش مهمه طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
همبند عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4588 مهم نیست با چی بنویسه من تو کامپیوتر طراحیش میکنم سبک نوشتش مهمه شعرش رو بگین.و اینکه میخواهید تحریری باشه یا بعددار؟
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 شعرش رو بگین.و اینکه میخواهید تحریری باشه یا بعددار؟ یه چند تا عکس میفرستم که ببینی تقریبا چجوری میخوام طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 گشت گرداگرد مهر تابناک ، ایران زمینروز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین ای تو یزدان ، ای تو گرداننده ی مهر و سپر برترینش کن برایم این زمان و این زمین طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1119 شعرش رو بگین.و اینکه میخواهید تحریری باشه یا بعددار؟ من خودم هرچی سعی میکنم به دلم نمیشینه طرحش طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍