2777
2789
عنوان

حس میکنم زشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با کجات مشکل داری

با قیافم بعضی ها صبح از خواب بیدار میشن انقد خوشگلن من صبح بیدار میشم باید یه ساعت صبر کنم پف صورتم بخوابه بعد برم بیرون ولی همچنان خیلی اعتماد به نفس ندارم 

اره خیلی

اون رو نمیتونی کاریش کنی ولی از وازلین و دارچین استفاده کن شاید جواب بده باز خوبه تو لب بالا و پلیینت یکسانه برای من بالا نازک مثل خط و پایین بزرگه سر همین موضوع هیچوقت رژ نمیزنم بنظرم قشنگ نمیشه

عزیزم اولا شک ندارم که زشت نیستی زیادی زوم کردی،بعدشم خودشو با بقیه مقایسه نکن صدتا عمل کردن این شکلی شدن،هییچوقت یک صورت نچرال ستاره دار و ذره دار رو با صورت پلاستیکی خوشگل مقایسه نکن،نچرال یه چیز دیگس الان همه شبیه هم شدن،قدر خودتو بدون ناشکری هم نکن

اون رو نمیتونی کاریش کنی ولی از وازلین و دارچین استفاده کن شاید جواب بده باز خوبه تو لب بالا و پلیین ...

منم رز بزنم باید یه متر از بالا و پایین بیرون تر بزنم فاصله لب و بینیم زیاده