2777
2789
عنوان

حس میکنم زشتم😭

581 بازدید | 47 پست

از نظر ظاهر میگم چجوریم 

قدم بلنده ۱۷۸ وزنم۶۰ یعنی جزو قدبلند محسوب میشم هر وقت میرم بیرون بدون استثنا همه چشمشون به اندام و قدمه میگن خوش به حالت ولی قد خالی به درد نمیخوره من خودمو دوست ندارم

از نظر قیافه موهام فر درشته تا وسطای کمرم ،چشم و ابرو قهوه ای تیره ،چشام درشت نیست ولی خیلی کوچیک هم نیست ، مژه هام کم پشته ولی ریمل میزنم بلند و پر دیده میشن،صورتم بیضی ولی گونه ندارم 😞دماغم یه کوچولو ایراد داره ولی بزرگ نیست،لبام خیلی کوچیکه و جم و جوره فیلر هم نمیتونم بزنم،زاویه فک ندارم ولی فکم استخونیه غعب غب ندارم 

دستام و انگشتام کشیده هستن( منظورم اینه تپل نیستم 

کلا)

در کل میخوام بگم بدون آرایش خودمو دوست ندارم اعتماد به نفس بدون آرایش بیرون رفتن ندارم 

ولی با آرایش انصافا خیلیا بهم میگن خوشگلی ولی بدون آرایش نمیگن

آرایش هم زیاد دوست ندارم میخوام نچرال خو ساده خوشگل باشم

خوب مشکلت چی من قدم ۱۴۰🙄اصلا ب اینومسائل فک نمیکنم چون هرکسی زیبایی داره

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین لازمه ی با آرایش زیا بودن یکیش اینه تلاش کنی پوست زیبا داشته باشی تا بتونی بدون آرایش دوستش داش ...

پوستم صافه جوش و .. ندارم حتی یکی دو ماه هم سعی کردم صورتمو تپل کنم بهتر شده الان 

ولی منظورم اینه ترکیب اجزای صورتمو دوست ندارم

جالبه ی عیب که میگی پشتش از مزیتت هم میگی👌😁این یعنی هیچ اشکالی نداره صورتترو اعتماد به نفست کار کن

میخوام بدونید چجوریم وگرنه میخواستم تعریف کنم که نمیگفتم زشتم