2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 137 پست
ببین تفاوت انسان و حیوان در عقل داشتن و نداشتنه. بعضی از اندیشمندا میگن انسان در سن۱۸ بعضی میگن در س ...

منعصب بنده نیستم

امثال شماهایید که نمیخواید بنابه دلایل شخصیتون بپزیرید که اتفاقا حجاب مسئله ای هستش که زن رو بدتر وبیشتر درمعرض تهدید و تعرض قرارمیده

میگید چطور؟

چون بااین رفتار واین فرهنگ نشون میدین که آره ما اسیب پذیریم ما ضعیفیم وجنس برتر وقدرتمندتری هست که بایدازش ترسید واون خصلتشه غریزشه که نگاه کثیف بکنه و حمله ور بشه

و تعصب و ناموس و غیرت هم ازهمین جا میتونه به جنس دوم و ضعیف زن دامن بزنه . این فرهنگ ناموس پرسی و غیرت پروری و فرهنگ غلط تعصب نابجا به مرد اجازه میده بخاطر آبرو قتل کنه سر ببره و خشونت ببار بیاره

من روی حرفم شمانیستید

کلا فرهنگ بی اساس و اشتباه حاکم برجمعیت ازین روش داره کارشو پیش میبره

ماها هنوز داریم سراین مسئله بحث داریم درحالی خیلی مسائل مهمتری هستکه اجازه نمیدن و نمیخوان بهش پرداخت بشه و خیلی چیزا که گفتنش تو کامنت غیر ضروری و غیرممکنه

شب شماهم بخیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منعصب بنده نیستمامثال شماهایید که نمیخواید بنابه دلایل شخصیتون بپزیرید که اتفاقا حجاب مسئله ای هستش ...

حرفای نصف نیمه‌ی فمینیستی که خودشون هم میدونن اشتباه کردن.

انسان برتر از حیوانه من خودم را انسان میدونم و مرد را حیوان. در نتیجه از خودم در برابر حیوانی که عقل نداره مراقبت میکنم.

درباره قتل هم هیچ کس اجازه نداره هیچ کس را بکشه اگر بکشه قصاص میشه. یکم مطالعه بد نیست. سرتون را از اینستا بکشید بیرون و مطالعه کنید تا اگاه باشید

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

حرفای نصف نیمه‌ی فمینیستی که خودشون هم میدونن اشتباه کردن.انسان برتر از حیوانه من خودم را انسان میدو ...

شمام سرتونو از زندگی مردم بکشید بیرون فمینیست خیلی بهتره تا تعصب کورکورانه و تحمل زندگی بی اصل و اساس

شمام سرتونو از زندگی مردم بکشید بیرون فمینیست خیلی بهتره تا تعصب کورکورانه و تحمل زندگی بی اصل و اسا ...

وقتی کم میارید میگید به توجه و سرت و بکش بیرون و....

شما با بیکینی برو تو خیابون .بالاخره یه روز واقعیت را میفهمی ولی خیلی دیره

وقتی کم میارید میگید به توجه و سرت و بکش بیرون و....شما با بیکینی برو تو خیابون .بالاخره یه روز واقع ...

میدونستم همچین کامنتی میدی

ببین من میدونم کسایی که رو حجاب مانور میدن خیلی خیلی خیلی آدمای خطرناک و هفت خطین که میخوان به قول معروف درقالب یه لباس و پوست متشخص باطن آتیشی و تاریکشونو بپوشونن😊

شمام سرتونو از زندگی مردم بکشید بیرون فمینیست خیلی بهتره تا تعصب کورکورانه و تحمل زندگی بی اصل و اسا ...

بابا مگه نمیبینی میگه مرد رو حیوون میبینه

دیگه باهاش بجث نکن طرف به بابا و داداش و شوهرش میگه حیوون بیاد بهت احترام‌بذاره؟

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
بابا مگه نمیبینی میگه مرد رو حیوون میبینهدیگه باهاش بجث نکن طرف به بابا و داداش و شوهرش میگه حیوون ب ...

بابا و داداش و شوهر و اکثر مردای اطراف من عقل دارن پس انسانن. مردایی را گفتم که عقل ندارن و نمی تونن شهوتشون را کنترل کنن که تعدادشون هم کم نیس

با این ای کیو چجوری زندگی میکنی. دلم براتون میسوزه انقدر خنگید😐

منعصب بنده نیستمامثال شماهایید که نمیخواید بنابه دلایل شخصیتون بپزیرید که اتفاقا حجاب مسئله ای هستش ...

عزیزم جامعه امریکا و اروپا و هند که اصلا حجاب ندارن چرا اینقققدر جنس زن پر از خطر و تجاوز؟ چرا اینقدر تبلیغ و فیلم تجاوز جنسی به کودکان دارن؟ .چرا دیگه رو اووردن به عروسکهای لولیتا؟ خوندی در موردش؟؟ دیگه همینجوری ارضا نمیشن زنهارو میدزدن دست و پاشونو قطع میکنن کر و لالشون میکنن و تبدیل به عروسک زنده و جنسی میکنن!  اینا از ظرفیت بی حجابیه دیگه؟! 

یا اینکه از زن استفاده ابزاری دارن همین فیلمهای پ.ورن که چنتا مرد میشن حسابی زنو مورد ازار  جنسی قرار میدن بعدم همگی خودشونو خالی میکنن تو دهن زن!!!! ۹۰ درصد رابطه ها رو از پشت نشون میدن.  اصلا براشون مهم نیست این مایع ها و رابطه از پشت باعث چه بیماریهایی در وجود زن میشه. اینقققدر این حرکتها اسیب پذیر که نهایت اکثر بازیگراشون ۴ ساله بازنشسته میشن.‌و اکثرا کارشون به روانپزشک میکشه. سرچ کنید کلیپهاش هست بازیگر پو.رن که چقدر گریه میکنه از بلاهایی که به سرس اووردن و ادرار به خوردش دادن.‌

تا این حد زنو جنس ذلیل و حقیر و کثیف نشون میدن که ینی این جنس برای اینه که هر بلایی میخای سرش بیار. 

با چند نفر باهم بشین. اصلا چنتا زنو باهم بیار... 

دیگه ببین چجوریه که بارها زنان امریکایی اعتراض کردن و راهپیمایی بر علیه اینکه اینقدر دارن خارشون میکنن.‌

من خودمم مانتوییم اهل ارایش. حجاب کاملی ندارم. اما فقط میتونم بگم قطعا خالق هستی خیلی بیشتر از من منو شما حالیش بوده که گفته حجاب کنید و حد و مرز داشته باشید. 

عزیزم جامعه امریکا و اروپا و هند که اصلا حجاب ندارن چرا اینقققدر جنس زن پر از خطر و تجاوز؟ چرا اینقد ...

پورن ربطی به حجاب نداره، اون یه صنعت فبلم سازیه.جالبه میسازن برای کشورهای جهان سوم مثل ما که تو کف مساسیل جنسی هستیم

اون بحثش باحجاب فرق داره

الان اینجا میگن روسری نپوشی بهت تجاوز و دست درازی میشه حقته ،

اما کم نیستن زنای محجبه ایی که آسیب دیدن

حرف من اینه متهم کردن زن بخاطر حجاب اشتباهه 

وباید فرهنگ اشتباهی ک به خوردمون دادنو عوض کنیم .

پورن ربطی به حجاب نداره، اون یه صنعت فبلم سازیه.جالبه میسازن برای کشورهای جهان سوم مثل ما که تو کف م ...

والا خودشون بیشتر تو کفن و سیرمونی ندارن. مگه فقط فیلمه ؟ دویت امریکا رسما اعلام کرد اماز تجاوزها و بارداریها نگران کننده شده! لابد اینم به خاطر ماست! 

هر چند قبول دارم مردها هم باید جنبه و شعور داشته باشن. و این با مادراست که یاد بدن. 

زنها هم متقابلا میبینن مردی بیمار دل جلوش ملاحضه کنن.‌

من خودم ببینم کسی واقعا جنبه نداره ابدااااا باهاش هم کلام نمیشم و سعی میکنم لباسای مناسبتری بپوشم. 

والا خودشون بیشتر تو کفن و سیرمونی ندارن. مگه فقط فیلمه ؟ دویت امریکا رسما اعلام کرد اماز تجاوزها و ...

این طرز فکرتون جالبه 

میگین بازم تقصیر مادراست که مردا رو آموزش نمیدن

متاسفم که زن هایی باهمچین فکرهایی رو میبینم تمام تقصیرهارو گردن زن میندازید

این طرز فکرتون جالبه میگین بازم تقصیر مادراست که مردا رو آموزش نمیدنمتاسفم که زن هایی باهمچین فکرهای ...

پس کی به مرد یاد بده؟؟ شخصیت هر ادمی زیر دست مادر رشد میکنه. یه مادر باید به فرزند پسرش از بچگی و ابتدا یاد بده که هوای جنس مخالفو داشته باشه. به خواهرش به همسرش و به دختر ایندش ارزش بده. ازش نوکر نسازه. ازش عروسک جنسی نسازه. بفهمه دختر هم انسانه. گاهی دلش میگیره میخاد پیاده روی کنه بدون اینکه مزاحمی داشته باشه. 

گاهی میخاد تو خیابون بخنده گریه کنه بستنی بخوره بدون اینکه مزاحمی داشته باشه.  میخاد تو محیط کار و اجتماع امنیت داشته باشه. 

به جای تاسف جواب بده چه کسی باید از ابتدا اینهارو در وجود پسرانمون نهادینه کنه؟؟ 

فکر کنم زیر ۱۵ سالی فارق از هر نوع منطق و من متاسفم که باز با یا نوجون هم صحبت شدم. دیگم نه ریپ بزن نه میخونم. این اصول منه