2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 137 پست
ریا دقیقا به نیت و تصمیم دل شما بستگی داره اینجا مگه کسی منو میشناسه؟ اما اینها رو یادآوری کردم بلک ...

تلنگور نه تلنگر 

تلنگر رو اول باید شما بخوری که بتونی رواج بدی

دوران رواج دادن هم گذشته

الان هر کسی خودش بهتر می‌دونه چی واسش خوبه

شما هم بعنوان یه آقای جنتلمن که اتفاقا هم دوست دارید زندگیتون به سبک دین باشه الان تو این سایت چکار میکنی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد مقصر اون مرد کثافت هوله که جلو چشمشو نمیتونه بگیره.حالا در برابر چنین کثافتی آدم بیاد زیبایی ...

اصلا موًضوع باید مورد قضاورت و بررسی باشه

بحث اینه کنه میگن حجابتو درست کن خیلی توهین آمیز و اشتباهه

اصلا موًضوع باید مورد قضاورت و بررسی باشهبحث اینه کنه میگن حجابتو درست کن خیلی توهین آمیز و اشتباهه

نه اصلا هم توهین آمیز نیس.تو هین آمیز اون وقتیه که بخاطر باز بودن پوشش هر سگی ازین ور بیاد به آدم دست بزنه و فکرکنه تو حریم نداری

این شنگول خان رو ببین اومدی وسط خانوما چکار میکنی @niniyar_3 این چرا توی خانوما داره مزه میریزه

@niniyar_3  

ایشون به چه حقی توهین میکنه و اسم خودشو بمن نسبت میده؟

مگه بمن بکسی حرب بد زدم یا توهین کردم؟

سایت مختلطه و مدیر سایت اجازه ثبت نام داده منم صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم. 

من با امثال ایشون کاری ندارم اصلا بهشون بگین منو تعقیب نکنه.

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

تلنگور نه تلنگر تلنگر رو اول باید شما بخوری که بتونی رواج بدیدوران رواج دادن هم گذشتهالان هر کسی خود ...

ممنون بابت تذکر علط املایی.

در جریان باشین سایت مختلط هست و من حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم 

چه ربطی داشت زود میخوایبد از بی حجابی دفاع کنید فقط.وقتی طرف آدم هیز وهولیه باید خودتو بپوشونی که نگ ...

کلا پوشش مناسب و حجاب خوبه در برابر همه

ممنون بابت تذکر علط املایی.در جریان باشین سایت مختلط هست و من حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی ...

سایت مختلط نیست، یه سری از آقایون که دوست دارن تو دورهمی خانم ها باشن ، اینجا هستن

با شوهر خواهر شوهر می‌شینید پاسور بازی میکنید !؟

دیگه بازی نکن ،دم پرشون هم نباش ,یک بدبختی بود یکی از دوستام هی می‌گفت داماد شوهرم بهم نظر داره و الکی شوخی می‌کنه و حرف میزنی من تحویل نمی‌گیرم ،هر چی گفتیم به شوهرت بگو نگفت 

آخرم همون داماد برای این بدبخت بی زبون حرف در آورد ،دید هیچ جوره پا نمیده رفته بود به زنش گفته بود فلانی میخاره

...
حرفت مثل اینه بگی مردا همه اسلحه دارن ما باید همش ضدگلوله بپوشیم نباید راحت باشیمکسی نیست به این متر ...

اونا طبیعتشون همینه. اگه اینطوری نبودن هیچ وقت ازدواجی صورت نمی‌گرفت

وقتی میخوای بری نزدیک لانه زنبور لباس ضخیم میپوشی که نیشت نزنن. چون نمی‌تونی به زنبور بگی نیش نزن

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

اونا طبیعتشون همینه. اگه اینطوری نبودن هیچ وقت ازدواجی صورت نمی‌گرفتوقتی میخوای بری نزدیک لانه زنبور ...

ینی مرد نمیشه بفهمه نباید نگاه کنه؟؟نباّد وآرد حریم شخصی بشه؟نبآید تجاوز کنه،؟

تقصیر شماهانیست ما انقدر تو ساده ترین مثال عقب موندیم که وقتی برای رشد عقلانی برامون نمونده

ینی مرد نمیشه بفهمه نباید نگاه کنه؟؟نباّد وآرد حریم شخصی بشه؟نبآید تجاوز کنه،؟تقصیر شماهانیست ما انق ...

ببین تفاوت انسان و حیوان در عقل داشتن و نداشتنه. بعضی از اندیشمندا میگن انسان در سن۱۸ بعضی میگن در سن ۴۰ سالگی دارای عقل میشه و از مرتبه حیوانی به مرتبه انسانی میرسه ولی ملاصدرا میگه رسیدن به مرتبه انسانی سن خاصی نداره و ممکنه یکی تا اخر عمرش هم به این مرتبه نرسه. و اتفاقا اکثر ادما به مرتبه انسانی نمیرسن. ما دستگاه عقل سنج نداریم که تو کوچه و خیابان ببینیم که عقل داره و انسان‌ه کی نداره . پس اگر خودمون عقل داشته باشیم خودمون را در برابر آسیب مصون میکنیم

وقتی میخوای از خونه بری بیزون چقدر احتمال میدی خاری شیشه‌ای چیزی تو پات بره؟ حتی اگه احتمال یک درصدی هم بدی کفش میپوشی که پاهات آسیب نبینه. حجاب هم برای همین احتمال کمه.

ما نمیتونیم همه مردای تو کوچه را به زور عاقل کنیم که حیوانیتشون را کنار بذارن و به مرتبه انسانی برسن ولی خودمون که میتونیم خودمون را بپوشونیم که افراد مریض نزدیک نشن بهمون

هرچند شما روی بدحجابی و بی حجابی تعصب دارید و هرچقدر هم من بگم درک نمی کنی. شب خوش

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌