2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 137 پست
اینا همه کارای شخصیهو بازگوکردنش ریاست به قول شماهابجای این همه خشک و رسمی تافته جدا دونستن خودتون، ...

ریا دقیقا به نیت و تصمیم دل شما بستگی داره اینجا مگه کسی منو میشناسه؟  اما اینها رو یادآوری کردم بلکه کسی تلنگور بخوره که برخی حتما میخورن و ان شاءالله بابت همینم نزد الله اجر جدا خواهم داشت.

ضمنا ادب و احترام متقابل در گفتار رو بیایین رعایت کنیم. ممنونم

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داشت زود میخوایبد از بی حجابی دفاع کنید فقط.وقتی طرف آدم هیز وهولیه باید خودتو بپوشونی که نگ ...

ببین مشکل اصلی کجاست اونو سعی کن اشاره داشته باشی

شماها مستقیم انگشت اشارتون به موی زنه .نگاه کثیف مرد باید متهم اصلی باشه

ان شاءالله بله. الحمدلله رب العالمین دیروز در ماه مبارک رجب و روز پر فضیلت جمعه رفتم نماز جمعه و این ...

آفرین، ذکر خدا هم روی لسانت باشه بد نیست ، چون غیر از خدا اگر کسیو دوست و یاور خودت قرار بدی کفره 😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خیلی بی مزه و گوشت تلخ هستی 🤢

با ایشون بحث نکن 

ایشون در این حد تعطیل تشریف دارن که نی نی سایت رو مفید تر از اینستاگرام برای آقایون می‌دونن.

بذار اظهار فضل کنن و تشریف ببرند.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

پس چرا ریپلای میکنی؟دیگه بمن پیام نده

جواب ریپت رو دادم ، دو ساعت زحمت کشیده بودی ، این همه سختی تحمل کردی که عضو سایت بچه داری و بارداری بشی ، بالاخره گناه داری.

با ایشون بحث نکن ایشون در این حد تعطیل تشریف دارن که نی نی سایت رو مفید تر از اینستاگرام برای آقایون ...

😂😂😂😂 وای جدی میگی؟!! حالا فکر کن یکی مثل این اومده بقیه رو نصبحت میکنه، اومده اینجا که مثلا آخوند بشه ملت به راه راست هدایت شن

عزیزم خیلی آقایون ظرفیت یسری چیزا رو ندارن مثل همین حجاب نداشتن بعضیا فک میکنن طرف حجاب نداره پس سال ...

یعنی فکر میکنه زن خودش هم حجاب نداره پس سالم نیست؟

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
حس یک زن هیچوقت دروغ نمیگهقصدی داشته ولی شما خودت بهش اخطار بده خواستیفعلا ازش دوری کن و بهش اخم کن ...

چقدراین حرف درسته من خودم همیشه حسم درست میگفت ولی بازباخودم میگفتم شایددارم اشتباه میکنم وبعددیدم همه اش درست بوده البته درموردشوهرم بود

😂😂😂😂 وای جدی میگی؟!! حالا فکر کن یکی مثل این اومده بقیه رو نصبحت میکنه، اومده اینجا که مثلا آخون ...

بله تاپیک زده بودن و تلاش می‌کردم خانم هارو قانع کنن که اینجا مناسب تره برای همسرشون تا اینستاگرام!!

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

خطا از اون دسته هم ممکنه سربزنه ..... کشورم ایران رو دوست دارم . لسان عربی فصیح و دقیق هست. به هر زب ...

این شنگول خان رو ببین اومدی وسط خانوما چکار میکنی 

@niniyar_3  

این چرا توی خانوما داره مزه میریزه

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
ببین مشکل اصلی کجاست اونو سعی کن اشاره داشته باشیشماها مستقیم انگشت اشارتون به موی زنه .نگاه کثیف مر ...

صد درصد مقصر اون مرد کثافت هوله که جلو چشمشو نمیتونه بگیره.حالا در برابر چنین کثافتی آدم بیاد زیبایی هاشو بیرون بریزه ببین چی میشه