2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 137 پست
والا آدم به راست و دروغشون شک میکنهمن خودم چنین موردی برام پیش بیاد همونجا طرفو....که دیگه غلط اضافه ...

آره واقعا چرا سکوت کنی آخه.قشنگ معلومه طرف با هدف انجام میده

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی معتقد نیستم 

ولی شوهر خواهر شوهر دیگه غریبه ست واقعا 

من باشم با لحن شوخی میگم دستتو بکش 

شوهرت چه بیخیاله🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

وقتی بی حجاب جلو‌مرد نامحرم میشینی به پاستور بازی 

وقتی چهار چوب خدا رو رعایت نکنی

معلومه همچین چیزی به وجود میاد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اولین مسئله اینه که چرا شوهرت عین سیب زمینی میمونه؟!

چکار کنه شوهرم دقیقا؟برخ دعوا انگشت نما شیم تو فامیل؟فردا صبحش میخواست بره سراغش بابام نذاشت اون نمیدونست حرکاتش و وقتی از خونمون رفتن بهش گفتم خودم اون ندیده بود

عزیزم من خودم چادری نیستم اما اهل حجاب ساده هستم

به نظرم از نتایج مثبت حجاب یکیش همین در امان ماندن از دست درازی ها و نگاههای هیز و هول اینجور آدم‌ها هست

تا سعی داری پوششت رو جلوی نامحرم و خصوصا این آدم کامل کن

ازش فاصله بگیر

رفت و آمدت رو باهاش کم کن

حتی شده در این بازی ها شرکت نکن بگو حوصله ندارم

دوری کن ازش

به همسرت هم یه جوری سربسته هشدار بده حواسش باشه که بعدا نگه مشکل از توعه ، مثلا بگو فلانی زیادی دیگه احساس راحتی میکنه اما من راحت نیستم،. تواین بازی ها منو صدا نکن

پاستور ؟🤣🤣🤣🤣یعنی اینهمه داره بهت دست میزنه خودت زبون نداری چیزی بگی ؟😁😁😁یا کلا تاپیکت سرکاریه ...

ببینی. در غالب شوخی بود و من مات و مبهوت بودم اصلا از بازی چیزی نمیفهمیدم و نمیدونستم باید چیکار کنم جلوی بابامم نمیتونستم کاری کنم همش میگفتم کاش بابام نبینه بیشتر استرس اونو داشتم

من خیلی معتقد نیستم ولی شوهر خواهر شوهر دیگه غریبه ست واقعا من باشم با لحن شوخی میگم دستتو بکش شوهرت ...

یه بار برادر شوهر کوچیکم میخواست به شوخی منو هل بده

شوهرم بلند شد دستش رو کرفت گفت دستت بهش بخوره دستت رو قلم میکنم

از اون به بعد حساب کار دست همه اومد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳