2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

3781 بازدید | 137 پست

بچها خواهش میکنم تا اخر بخونید😞شوهر خواهر شوهرم چندسال هیچ چیز بدی ندیدم ازش چند شب پیش خونمون بودن خانوادخ منم بودن بعد جلوی بابام و‌شوهرم هی با من شوخی دستی میکرد داشتیم بازی میکردیم این در صورتیه ک ما ب هم‌دستم نمیدیم حتا ،ولی خب بدون روسری ایم کلا خانواده شوهرم اینا،هی میزد رو دستم میگفت تقلب نکن یا پاشو حس کردم از قصد دراز کرد با پا میزد ب رون پام میگفت بیا یا مثلا من هی خودمم میکشوندم اون طرف ک فاصلم زیاد شه ازش داشتیم پاستور بازی میکردیم یهو ب بهونه اینک تو پاستور دست یارشو نگاه نکنم ک شوهرم بود، دست من و کشید گفت بیا اینور ببینم چه داره نگا میکنه،

فقط این ک دستمو کشید شوهرم دید بقیشو ندید وگرنه اتیشی میشد،بابام دوسه تا از حرکاتشو دید خیلی بدش اومد یکم اخماش رفت تو هم ولی خب چیزی نمیتونست بگه چون این ادم خیلی برای ما محترم بود بابامم خیلی دوسش داشت

تو پرانتز بگم چند سال پیش منو شوهرم دعوامون شد خونه اونا بودیم بعد دست من و گرفت کسی نبود برد تو‌اتاق گفت چیشده حس بدی گرفتم اون لحظه ولی چون مشکل داشتم خودم کلا یادم رفت

حالا از اون روز خواهر شوهرم ب بهونه های مسخره هی زنگ میزنه ب ما شوهر خواهر شوهرمم ب بابام و شوهرم زنگ زده ببینه مزه دهنشون چیه جوابشو ندادن 

یعنی بیینه واکنش و برخوردشون باهاش چیه،از طرفی میگم شاید منظوری نداشته احساس راحتی کرده از طرفیم میگم شیش هفت بار شوخی دستی طبیعی نیست اصلابا منی ک بهش دستم نمیدم

از طرفی میگم علت اینک جلوی بابام و شوهرم اینکارو کرد چی بود؟؟؟؟لطفا هر چیزی راجب این موضوع ب ذهنتون میرسه بگید🙏🏻

نمیدوووونم😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح شد و داستان های این چنینی شروع...

😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

خب وقتی شما بین محرم و نامحرم حریم نزاری و با هر پوششی باشی

اونم حریم هارو رعایت نمیکنه و مثل برادر با تو رفتار میکنه به خیال خودش

یعنی انگار که محرم هستی و هر جور بخواد رفتار میکنه‌...

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

.والله ما که تو دل اون شخص نیستیم ا زکجا بدونیم نیتش چیه اخه . شوهر خواهر شوهر منم دقیقا این مدلی میکنه ولی من بدم نمی یاد . چون میدونم چیزی تو دلش نیست خانواده شون اون مدلی هست با دختر خاله هاش هم همین مدلی هست به شانه ی هم میزنند دست میدند

خدایا شکرت

خیلی رو دادی بهش عزیزم.از این به بعد اصلا تو روش نخند،دیگه هم پاسور بازی نکنید.شما وقتی به یه مرد نامحرم رو ندی اونم با شما شوخی نمیکنه.راستش منم حس خوبی نگرفتم از این ماجرا،احساس میکنم یه قصد و غرضی داره همش شوخی فیزیکی میکنه.تا دیر نشده جلوشو بگیر

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤