2777
2789
عنوان

دسترسی به گوشی همسر

69 بازدید | 8 پست

به گوشی همسرتون دسترسی دارین؟ 

من رمزشو میدونم خودش بهم گفته 

اما نمیذاره برم توش 

با اینکه قسم میخوره چیز بدی نداره ولی میگه نمیخوام بری🙁

شک میکنم بهش تمام فکرم کلافه‌ست بهش فکر میکنم چی داره که نمیذاره برم همش عصبی میشم دوست دارم گریه کنم 

یه بار که رفته بود حموم برداشتم دیدم واقعا چیزی نداره ولی چرا انقدر میترسه میرم سمت گوشیش؟

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمزهامون مثل همه. گوشی هامون هم هردو s22 فقط قلبشون فرق میکنه یکم جوری که دائم اشتباه برمیداریم میریم داخلش تازه می‌فهمیم اشتباهیه. بنظرم خودت باید جا بندازی من و تو نداریم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

تا وقتی که مطمئن نشدی چک کن

شاید واقعا فقط دوس نداره گوشیش چک بشه اما شما بخاطر ارامش روانت یجوری ک نفهمه چک کن هرکاری ک لازم بود هم بکن فقط نذار شک بمونه تو دلت تا وقتی کاملا اعتماد کنی بهش

رمزهامون مثل همه. گوشی هامون هم هردو s22 فقط قلبشون فرق میکنه یکم جوری که دائم اشتباه برمیداریم میری ...

یه جور وحشتناکی مقاومت میکنه 

یه بار از فشار روانی که روم بود زدم زیر گریه اصلا براش مهم نبود...

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤