2777
2789
عنوان

عموی شوهرم

212 بازدید | 5 پست

دعانویسی میکنه 

منم خیلی دوسش دارم همیشه مبریم خونشون 

حتی بیشتر از خونه پدرشوهرم اینجا میریم 

حالا من اصلا نماز نمیخونم 

بعد هربار اونجا هستیم یهو وسط حرف زدنهاش در مورد ترک نماز یه چیزایی به من میگه 

منم فقط گوش میدم 

نمیدونم از اسرار سر در میاره یا اینکه گاهی ما رفتیم خونشون متوجه شده من نماز نمیخونم

اینم بگم هرگز در مورد شغلش حرفی نمیزنیم اونم چیزی نمیگه 

منو شوهرمم کلا این کارو قبول نداریم 

اما اینا خونشون تو یه روستای با صفاست و خانومشو خیلی دوست داریم ..بچه هاشون همسن ما هستن خیلی با هم جوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم هرگز در مورد شغلش حرفی نمیزنیم اونم چیزی نمیگه منو شوهرمم کلا این کارو قبول نداریم اما اینا ...

چندسال پیش برادرم و خانمش سر یه قضیه رفتن پیش یه سید داداشم نماز نمیخوند و اولین بار بود پیش این سید میرفتن کسی هم معرفشون نبود که بگیم اطلاعات داده بهش . رفته بودن پیش سید مشکلشون رو گفته بودن سید به داداشم گفته بود تا وقتی که نمازخون نشی برات کاری انجام نمیدم اول نمازتو شروع کن بعد بیا برات کارتو انجام میدم

بعدش دیگه نرفتن اونجا ولی بدون اینکه بشناسه یا گفته باشن بهش فهمیده بود نماز نمیخونه