2777
2789
عنوان

پیوست برای رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 25 پست
همین مونده صیغه طرف شم که بخوام باهاش آشنا شم به هر حال هر کس هم چهار چوب خودش رو داره تو چهار چوب م ...

برداشت از صیغه ممکنه اشتباه باشه . کاری نمیکنن که بعدم شرط میشه گذاشت فقط در حد صحبت یا بعضی سفر کوتاه ممکنه بخوان برن با خانواده هاشون حتی برا اشنایی بیش تر . 

بعدم خیلی ها هم میان  فقط صحبت میکنن شرایطشونو برای زندگی میگن تا تصمیم بگیرن  صیغه هم نمیکنن دیگه☺️ان شاالله خوشبخت باشی همیشه ❤️❤️🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی الگوی قوی جلو چشممونه و کوریم نمی‌بینیم فقط زرق و برق و ظاهر رو می‌بینیم و داریم به سرعت همون ال ...

متاسفانه انقدر تبلیغات غنی مالی و روانی پشت تبلیغات این روابط هست و ملت فکر میکنن روشن فکریه ک باعث شده هرکی خارج از اون فکر میکنه رو قدیمی و مزخرف بدونن

نمیدونم چی بگم.. 

در جهانی زندگی می کنم همه چی عجیب همیشه زندگی برای دیگرون من هم خواب شدم رسوا شدم تمسخر شدم ولی مابقی اگه از خودم دفاع می کردم در برابرشون  باید سند مرگمم  امضا می کردم موندم  چرا این همه تبعیض باید باشه زنی که ژیلت میزنه کثیف و چرک ولی زنی که با ده ها نفر رابطه داره همه رو اذیت می کنه تمیزه تازه می تونه از زنان دیگه کار بکشه من تحصیلکرده  و شاغل هیچی نیستم الا زن مردی که اسمش هم تو شناسنامه ام نیست 🔥🔥🔥😡😡😡 جهل تا ابد ، 

ببخشید وسط ک.ص شر خاله زنک بازی رابطه جنسی خارج از ازدواج ازدواج سفید اوه به قول خیلی ها همچین اتقاق شومی نیفتاده!شوم زمانیکه زن فاعل با 6 قلم آرایش لباس باز آنچنانی درحالیکه 24 داره سرمون با خاطرات عاشقانه اش می خوره بیاد خاله زنک بازی لاشی بازی دربیاره که  مابقی  دنبال شوهرن نه من ک. ونی ابله گوز مثل هزاران ج.ند دهاتی متاهل کودن ابله یا پیر خاله زنک های هرزه هرزه پولدار عقده دیپلمه  تازه به دوران رسیده به کل مهم جذاب شم اومدم شوهر کنم آفا مثبت محجوب پرنسس، پرنس رویاهات پیدا کردی دهاتی خانم سرمون خورد ازدواج دانشجویی ازدواج دیپلمه  زنک هرزه سلطیه بدذات بدجنس ج.نده ابله عقده ای دهاتی