2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان ۶۵۰تا دارمالانم تموم شده گفتن میخاد ب زودی لیست شه یعنی واقعا راسته هزار دلار بده من اولین ب ...

من خیلی از ایردراپها رو بازی کردم همشون هم الکی یه چیز کم داد 

منم شنیدم پول خوبی میده ولی چون یک داشتم اونم کم کرد دیگه  ادامه ندادم  

سازندش همونیه که نایت کویین رو ساخته  

من خیلی از ایردراپها رو بازی کردم همشون هم الکی یه چیز کم داد منم شنیدم پول خوبی میده ولی چون یک داش ...

منم اولین بازیم بود چون اصلا سردر نمیارم یکی بهم گفت اولش بازی کن منم کردم ولی اگه انقد پول ک میگن بده واقعا خوبه

منم‌ سردر نمیارم اولین بازیم بود ولی گفتن ۱۰۰۰دلار میشه میگم مگه میشه همچین چیزی

نه بابا دروغ گفتن بهت ۱۰۰۰ دلار کجا بود .. 😐😐 ته تهش هر توکنی زیر یک سنت ..۵۰ ۶۰ قیمت بخوره

نه بابا دروغ گفتن بهت ۱۰۰۰ دلار کجا بود .. 😐😐 ته تهش هر توکنی زیر یک سنت ..۵۰ ۶۰ قیمت بخوره

والا انقد گفتن پول خوب میده منم باور کردم 

۱سنت ک بشه کل پولی ک گیرم بیا ۶.۵دلار هس

۶.۵دلار کجا هزار دلار کجا

والا انقد گفتن پول خوب میده منم باور کردم ۱سنت ک بشه کل پولی ک گیرم بیا ۶.۵دلار هس۶.۵دلار کجا هزار د ...

نه باور نکن بخدا که بیا بیرون ازین چیزا .. من تا چندماه پیش تمام رباتارو زده بودم همشونو خییلی جدی پیگیری میکردم با سه تا اکانت😑 یهو زدم به سیم اخر دیدم تمام فکرو ذکرم شده اینا که اخرم هیچکدوم مثل ناتکوین نشدن 

یه اکس امپایر باز خوب بود با داگز بعد ناتکوین

نه باور نکن بخدا که بیا بیرون ازین چیزا .. من تا چندماه پیش تمام رباتارو زده بودم همشونو خییلی جدی پ ...

همه اینارو من بازی. نکردم ک چیزی گیرم بیاد فقط همین اگه واقعا ۶دلار بده عمرا دیگه بازی تلگرام بکنم