2777
2789
عنوان

میخوام یک رازیو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه تو ماشین بتمنیتو دادی پراید گرفتی ما ک داریم با اسنپ میایم 😞

حداقل اسنپ امنیتش بالاس من پا پیج گوشتی استارت میزنم راه میرم چرخاش لق میزنه

اومدم ایران شرف بت منیم به باد رفت از بت من شدم خفاش😂

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

خدا حفظش کنه من دخترم چهار سابقه دختر کفشدوزکی اصلا دیوانمون کرده صبح تا شب هم میبینه

پسر منم، اولش باب اسفنجی دوست داشت بعد عاشق سگ های نگهبان شد ،یعنی صبح تا شب سگ های نگهبان میدید. حالا هم مرد عنکبوتی و بتمن. لباساشو خریده ، اداشونو در میاره. تازه مثبت هم نیست خرابکاری میکنه، مثلا یهو میگه من مردعنکبوتی هستم یه چیزی رو پرت میکنه

این بت وومنه 🤣

حالا منطقی شد 😂😂

البته بت وومن توی کامیک ها هیچ وقت نبود و DC نساخت بت گیرل داریم ایشون احتمالا یا بت گیرل هست و یا کت وومن هست 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پسر منم، اولش باب اسفنجی دوست داشت بعد عاشق سگ های نگهبان شد ،یعنی صبح تا شب سگ های نگهبان میدید. حا ...

تخلیات قوی دارن‌

دختر من وقتی میره تو نقش اصلا یه طوری بازی میکنه آدم میگه اینهمه هوش از کی به ارث برده خخخخ

میاد داداش رو با رورویک میکشه دنبال خودش مثلا داره از دست من نجاتش میده.

سه تا فلش پر کردم یکی سرهای نگهبان 

یکی دختر کفشدوزی 

اون یکی هم‌ په پا پیک

حالا منطقی شد 😂😂البته بت وومن توی کامیک ها هیچ وقت نبود و DC نساخت بت گیرل داریم ایشون احتمالا یا ...

هرچی هست ، فهمیدیم بتمن نیست 🤣حا لا چکار می‌تونه بکنه؟ که بدرد سایت بخوره؟؟

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

هرچی هست ، فهمیدیم بتمن نیست 🤣حا لا چکار می‌تونه بکنه؟ که بدرد سایت بخوره؟؟

احتمالا خلافکار های سایت مخصوصا آقایون بد رو دستگیر میکنه 😂😁🙄

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁