2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدمو داداشم قبلش دعواشون شد خاست حرص نامزدمو درارده اینکارو کرد تا اومدن دستشو بگیرن منو ول کرد

بین خواهر برادر این اتفاقا زیاد میوفته ولی جلوی نامزد و پدرشوهر نا بخشودنیه،آبرو درمیانه

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

داداشم ۲۴من ۱۷ واقعا از خونواده همسرم خجالت میکشم ک تو خونشون کتک خوردم

بچه هم نیس که

بجای حمایتشه؟؟؟ 

سر چی اینکار کرد و چطور زد؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

زنش برام حرف دراورده بود هممونو رو درو کردن یهویی داعواشون شد

با چه عقلی جلو خانواده نامزدت راضی به رو در رو شدی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

داداشت جلو چشم خانواده شوهرت کتکت میزنه بعد خانواده شوعرتم بهت احترام نمیزارن

واقعا ناراحتم ک اینکارو کرده اونا ب دخترشون ک میشه زن داداش خودم از گل کمتر بش نمیگن