2777
2789
بین خواهر برادر این اتفاقا زیاد میوفته ولی جلوی نامزد و پدرشوهر نا بخشودنیه،آبرو درمیانه

ابرو برام نموند فردا من الکی هم از خونوادم تعریف کنم همینو قطعا سرکوفت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ناراحتم ک اینکارو کرده اونا ب دخترشون ک میشه زن داداش خودم از گل کمتر بش نمیگن

خواهرشوهرت زن داداشته؟؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه هم نیس کهبجای حمایتشه؟؟؟ سر چی اینکار کرد و چطور زد؟

بجای اینکه ازم حمایت کنه یوقتی کسی جرعت نکنه چیزی بم بگه کتکم خوردم 

با نامزدم دعواش شد 

منو انداخت رو زمین با مشت چنتا تو سرم گردم و کتفم زد

ابرو برام نموند فردا من الکی هم از خونوادم تعریف کنم همینو قطعا سرکوفت میکنن

اولن که دعوای خانوادگی شما به هیچ کسی مربوط نیست،دوما شما باید حمایت نامزدت که قراره همسرت بشه رو داشته باشی تا هیچکس نتونه بهت چپ نگاه کنه و بعدشم،کاش توام یکی میخوابوندی بهش:) 

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

اره تازه شوهرامونم رفیق ۱۰ساله هم هستن

کاش با داداش این وصلت نمیکردی فامیل تو فامیل خیلی بده مگه کجبور بودی دختر خوب

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

اولن که دعوای خانوادگی شما به هیچ کسی مربوط نیست،دوما شما باید حمایت نامزدت که قراره همسرت بشه رو دا ...

چون داداشمو نامزدم دوستن نخاستم دخالت کنم موقع دعواشون

کاش با داداش این وصلت نمیکردی فامیل تو فامیل خیلی بده مگه کجبور بودی دختر خوب

همه مخالفت کردن ولی گفت خودمو زنم تعهد میدیم هیچ دخالتی نکنیم حالا ک میگیم کاریم نداشته باشین میگن شماها عقد نیستین😐